Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A baba miatt lefújta az új albumot Lily Allen

Lily Allen - A baba miatt lefújta az új albumot Lily Allen

Jelen állás szerint minden idők egyik legbalhésabb énekesnőjéből minden idők egyik legjobb kismamájává válik Lily Allen. A sztár ugyanis radikális életmódváltást vitt véghez: miután megtudta, hogy babát vár, letette a cigit és az alkoholt, de az új album munkálatait is egyből félbehagyta.

LDN Live

Első gyermekét várja a 22 esztendős Lily Allen a Chemical Brothers zenészétől, Ed Simmonstól. Az énekesnő először természetesen nagyon megijedt a hír hallatán – mivel a nagy öröm teljesen váratlanul érte –, de azóta földöntúli boldogságban úszva tengeti mindennapjait.

A sztár egyből letette a cigit, nem iszik alkoholt, ügyel a helyes étkezésre, rendszeresen mozog, és új albumának hátralévő munkáit is úgy lepasszolta, hogy csak na.

Lily Allen - A baba miatt lefújta az új albumot Lily Allen

„Öröm látni, hogy Lilyt ennyire megváltoztatta a terhesség. Csak a baba érdekli, a munkára egyelőre még csak gondolni sem akar. Új albuma így tavasz helyett legjobb esetben is csak a jövő év végén jelenik meg” – nyilatkozta az énekesnő menedzsere.

Juhász Gergely

2007. 12. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A baba miatt lefújta az új albumot Lily Allen cikk képei
Lily Allen - A baba miatt lefújta az új albumot Lily AllenLily Allen - A baba miatt lefújta az új albumot Lily AllenLily Allen - A baba miatt lefújta az új albumot Lily AllenLily Allen - A baba miatt lefújta az új albumot Lily Allen