Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Scooter még mindig a technot nyomja

Scooter - Scooter még mindig a technot nyomja

Nem sok olyan német együttes büszkélkedhet olyan sikerekkel, mint a hamburgi SCOOTER formáció. Nyolc éves fennállásuk alatt több mint 400 hétig szerepeltek a slágerlistákon. Megoszlanak a vélemények róluk, lehet őket szeretni és utálni, de figyelmen kívül hagyni biztosan nem. A több mint 14 millió eladott album, 80 arany és platinalemez a világ minden tájáról, a megszámlálhatatlan zenei díjak mind magukért beszélnek. Legújabb lemezük pedig igazi csemege a rajongóknak!

A rekordot döntő kislemez, a The Question Is What Is The Question - mely a trió 20. top 10-es slágere - volt az előfutára a most megjelenő, immár 18. albumuknak Jumping All Over The World címmel. Ahogy az album címe is sugallja, az un. jumpstyle stílust népszerűsítik, mely őrület a Benelux államokban kezdődött, és most a Scooter-nek köszönhetően Európában is egyre ismertebb lesz. Az albumhoz egy limitált verziót is készítettek a fiúk bonusz CD-vel, mely az összes Top 10-es slágerüket tartalmazza. A Hyper Hyper-től kezdve, a How Much Is The Fish-ig mind helyet kapott a bonusz lemezen a Scooter kedvelők nagy örömére.

Scooter - Scooter még mindig a technot nyomja

A hamburgi trió H.P. Baxxter-rel az élen most is világkörüli turnéval spékeli meg az album megjelenését, 2007 év végén indulnak Ausztráliába, majd 2008-ban következnek az európai állomások. A fiúk energiája kifogyhatatlan, új kislemezük And No Matches címmel egy újabb Scooter himnusz, az utánozhatatlan H.P. kiáltás és az összetéveszthetetlen jumpstyle ütem mind garancia arra, hogy egy újabb rekord szülessen a formáció életében.

Jónap Tamás

2007. 12. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 12. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 20. 13:30
mindig is szerettem
Vendég 2008. 08. 25. 12:27
VACC PFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ
Vendég 2008. 11. 05. 14:12
NAGYON JÓ! Rajongok érte már rég óta az új száma egyszerűen fantasztikus!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Scooter még mindig a technot nyomja cikk képei
Scooter - Scooter még mindig a technot nyomjaScooter - Scooter még mindig a technot nyomja