Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megerősítették: kirúgják Jay-Z-t a Def Jamből

Jay-Z - Megerősítették: kirúgják Jay-Z-t a Def Jamből

Igazunk lett: Magyarországon elsőként ugyanis megszellőztettük, hogy a Def Jam vezetése Jay-Z leváltását tervezi. Megerősítették, hogy a rapmogul három éves szerződésének lejárta után, december 31-én elhagyja a kiadót.

Crazy In Love

Levágják az arany tojást tojó tyúkot Amerikában, Jay-Z ugyanis távozik a Def Jam éléről. Ahogy beszámoltunk róla, a cég vezetésének leginkább az szúrja a szemét, hogy Jay hónapok óta a közelébe sem megy munkahelyének, ennek ellenére viszont csillagászati összeget keres.

A menedzsment végülis jól sakkozott, hiszen nem hosszabbítják meg Jay-Z decvember 31-én lejáró szerződését a Def Jam elnöki posztján. Beyoncé kedvese tehát három év után új vizekre evez, erről pedig éppen karácsony éjjelén, december 24-én nyilatkozott.

Jay-Z - Megerősítették: kirúgják Jay-Z-t a Def Jamből

"Ideje, hogy új kalandok után nézzek. Örülök, hogy három évig irányíthattam a Def Jamet és a munkámnak köszönhetően rengeteg új tehetséget ismert meg a világ" - mondta szűkszavúan a 38 éves rapper.

A sztárnak azonban ezentúl sem lesznek anyagi gondjai: minden bizonnyal elképesztő végkielégítést sajtol ki a Def Jamből, a Denzel Washington főszereplésével készült American Gangster filmzenéjéért is kap pár millát (fent egy fotó a forgatásról), a Forbes magazin felmérése szerint pedig tavaly nem mellesleg Ő lett a világ leggazdagabb rappere...

Juhász Gergely

2007. 12. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megerősítették: kirúgják Jay-Z-t a Def Jamből cikk képei
Jay-Z - Megerősítették: kirúgják Jay-Z-t a Def JambőlJay-Z - Megerősítették: kirúgják Jay-Z-t a Def JambőlJay-Z - Megerősítették: kirúgják Jay-Z-t a Def JambőlJay-Z - Megerősítették: kirúgják Jay-Z-t a Def Jamből