Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ashanti úgy néz ki, mint egy cafka

No Doubt - Ashanti úgy néz ki, mint egy cafka

Jövő februárban jön az új Ashanti lemez, amit az énekesnő egyetlen ügyes mondattal bepromózott: „A Resident Evil óta kezdek megijedni, hogy úgy nézek ki, mint egy csinos cafka”. Hoztunk hát néhány friss képet a sztárról.

Foolish

Ashanti átalakulása akkor kezdődött, amikor megkapta az ápolónő Betty szerepét a Resident Evil 3-ban Milla Jovovich mellett. A premier után rengeteg ismerőse hívta fel és gratulált új, dögös külsőjéhez, ám az énekesnőnek idegen volt a „lotyós” megjelenés.

„Nagyon tetszettek a ruhák a Resident Evil 3-ban. Egyre több ilyet hordok mostanában is és tudom, néha olyan vagyok, mint egy cafka. Viszont most múltam 27. Nő vagyok – igazi nő, úgyhogy a pasik nagy bánatára innentől nem nagyon fogok ilyen rucikban feszíteni” – mondta az RNB sztár. Azért rajtunk nem fog ki: a legjobb képeit jól összegyűjtöttük a galériában és megmutatjuk egyik legjobb klipjét, a Foolish-t is.

No Doubt - Ashanti úgy néz ki, mint egy cafka

Meg kell hagyni, Ashanti ezzel jó reklámot csinált jövő februárban megjelenő új, immár negyedik albumának. A The Declaration keverési munkálatai már befejeződtek, vendégművészként Snoop Dogg és Babyface is közreműködött néhány dalban.

Juhász Gergely

2007. 12. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 08. 13:20
lotyooooo

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ashanti úgy néz ki, mint egy cafka cikk képei
No Doubt - Ashanti úgy néz ki, mint egy cafkaNo Doubt - Ashanti úgy néz ki, mint egy cafkaNo Doubt - Ashanti úgy néz ki, mint egy cafkaNo Doubt - Ashanti úgy néz ki, mint egy cafkaNo Doubt - Ashanti úgy néz ki, mint egy cafkaNo Doubt - Ashanti úgy néz ki, mint egy cafka