Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Este még bulizott, reggel pedig fiút szült a t.A.T.u. énekesnője

T.A.T.U. - Este még bulizott, reggel pedig fiút szült a t.A.T.u. énekesnője

Anya lett Yulia Volkova. A t.A.T.u. énekesnője karácsony másnapján még partizott, 27-én reggel pedig világra hozta fiúgyermekét. A szülés gyors volt, semmilyen komplikáció nem lépett fel. Anyu és a pici jól vannak.

Friend Or Foe

Yulia Volkova és Elena Katina december 26-án néhány barátjukkal részt vettek egy zártkörű moszkvai partin, amiről Yulia hajnal kettő körül távozott. Aztán aludt egy kicsit, hajnalban bevitette magát a kórházba és orosz idő szerint reggel 06:35-kor életet adott első gyermekének.

A 22 éves énekesnőt természetesen párja, Parviz is bekísérte a kórházba, és a szülés alatt egy pillanatra sem tágított mellőle. Még a köldökzsinórt is Ő vágta el. Anya és a csöppség jól vannak, az egyetlen gond csak az, hogy egyelőre senki nem tudja, milyen nevet adnak a kis trónörökösnek.

T.A.T.U. - Este még bulizott, reggel pedig fiút szült a t.A.T.u. énekesnője

Az új t.A.T.u. album címe mindenesetre már megvan, Waste Management címmel kerül a boltokba 2008-ban. A lányok - szokásukhoz híven - nyíltszíni vetkőzéssel, csókolózással és egyéb nyalánkságokkal reklámozzák a lemezt.

Juhász Gergely

2007. 12. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 12. 30. 9:33
Hajrá...!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Este még bulizott, reggel pedig fiút szült a t.A.T.u. énekesnője cikk képei
T.A.T.U. - Este még bulizott, reggel pedig fiút szült a t.A.T.u. énekesnőjeT.A.T.U. - Este még bulizott, reggel pedig fiút szült a t.A.T.u. énekesnőjeT.A.T.U. - Este még bulizott, reggel pedig fiút szült a t.A.T.u. énekesnőjeT.A.T.U. - Este még bulizott, reggel pedig fiút szült a t.A.T.u. énekesnője