Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rekord mennyiségű pénz gyűlt össze a VIVA Teleton élő adásában

VIVA - Rekord mennyiségű pénz gyűlt össze a VIVA Teleton élő adásában

A jótékonysági célzattal létrejött élő adásban a VIVA műsorvezetői a hazai sztárvilág legjelesebb képviselőivel vállvetve szórakoztatták és buzdították a nézőket, hogy hozzájuk hasonlóan ők is megtegyék adományaikat a Tűzoltó utcai Gyermekklinika számára. Az eredmény nem maradt el, az elmúlt hétvégén rekord mennyiségű összeg folyt be adásban a betelefonálók és a megjelent sztárok jóvoltából: 7,3 millió Ft!

Az összességében 13 óra hosszúságú élő programot a VIVA több műsorvezetője; Ada, Zola, Kristóf és Kisó vezette, de velük volt Szasza és Newl is vendégként.

A sztárvendégek nem sajnáltak sem pénzt, sem időt, hogy a Teleton mellé álljanak. Sőt, sokuk az adomány mellett ajándékot is hozott magával. Bea asszony süteményeivel érkezett, Bódi Sylvi elhozta legújabb naptárát, a Fresh lányok pedig CD-ket küldtek a beteg gyerekeknek. Volt, aki nagyon különleges meglepetéssel készült; Freezbee tagjai például egy gitárt licitáltak a műsorban, hogy a befolyó összeggel is növeljék a Teleton pénzt. A gitárt az összes sztár aláírta aznap, növelve így a kiajánlott hangszer egyediségét és értékét. A speciális hangszert a VIVA műsorvezetői rögtön ki is próbálták, Zola duettet játszott rajta másnap Kefirrel, Kisó pedig szólóban pendítette meg a húrokat.

Jónap Tamás

2007. 12. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 12. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rekord mennyiségű pénz gyűlt össze a VIVA Teleton élő adásában cikk képei
VIVA - Rekord mennyiségű pénz gyűlt össze a VIVA Teleton élő adásában