Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Shakira filmben énekel?

Shakira - Shakira filmben énekel?

A népszerű énekesnő-szerző mindig tartogat meglepetéseket nemcsak rajongói számára. A világhírű Gabriel Garcia Márquez regényének filmváltozatában az énekes rész az övé, sőt a Despedida c. dalt még Arany Glóbusz díjra is jelölték.

A szerelem kolera idején c. film (nálunk február közepétől látható a mozikban) zenéjét Antonio Pinto jegyzi, aki az Isten városa c. filmmel debütált, az ének pedig a Grammy-díjas énekesnő-szövegíró, Shakira nevéhez fűződik. A Despedida c. dalt Arany Glóbusz díjra is jelölték.

A csodálatos történet 1880-ban kezdődik, amikor a gyönyörű Fermina Daza élvezhetné életét, helyette választania kell két udvarlója között, a jóképű Florentino Ariza (Javier Bardem) és a népszerű Juvenal Urbino doktor (Benjamin Bratt) között. Ez a gyötrődés és háromszög csaknem 50 éven át tart. Ez az első alkalom, hogy Garcia Márquez regényét hollywood-i stúdió adaptálja vászonra, valamint latin-amerikai és olasz színészek működnek közre egy ilyen nagyszabású alkotásban.

Shakira mindezek mellett az UNICEF részvételével segíti a Bangladeshi árvákat, és pénz gyűjt, hogy az árva gyerekek tudjanak iskolákba járni.

Jónap Tamás

2008. 01. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 01. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Shakira filmben énekel? cikk képei
Shakira - Shakira filmben énekel?