Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Így buliztak a legnagyobb sztárok újévkor

Paris Hilton - Így buliztak a legnagyobb sztárok újévkor

Mariah Carey, Beyoncé Knowles és Avril Lavigne Vegasban csúszott át 2008-ba, Ashlee Simpson dj-nek állt a Miami Shore Clubban, Paris Hilton pedig Kevin Federline-nal ünnepelte az újévet. Exkluzív fotók a legkomolyabb szilveszteri partikról csak nálunk.

Nothing In This World

A tavalyi szilveszter legnépszerűbb helyszíne kétségtelenül Las Vegas volt. Mariah Carey például a TAO nightclubban töltötte 2007 utolsó éjszakáját. Az énekesnő néhány barátnőjével érkezett a sivatagi város egyik legelitebb szórakozóhelyére. Paris Hilton is Vegasban búcsúztatta az óévet, Ő a LAX nightclubban italozott – főleg Kevin Federline-nal, komoly témát adva ezzel a lesifotósoknak.

Paris Hilton - Így buliztak a legnagyobb sztárok újévkor

Tőlük néhány km-re a Planet Hollywood Hotel Prive Las Vegas klubjában Avril Lavigne döntötte magába a pezsgőt, Beyoncé Knowles pedig húgával, Solange-gal partizott a Palazzo Hotelben Jay-Z exkluzív, 40/40 névre keresztelt klubjában.

Ashlee Simpsonra Miamiban köszöntött 2008. Az ifjú énekesnő a The Shore Clubban bulizta végig az éjszakát, éjfélkor ráadásul a mikrofont is kikapta a dj kezéből (aki nem mellesleg a párja, Pete Wenzt volt), hogy boldog új évet kívánjon a vele partizóknak.

Juhász Gergely

2008. 01. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 01. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 03. 9:34
jo nekike
Vendég 2008. 01. 04. 17:24
hurrá - éljenek az értelmes és érdekes cikkek...
szandi 2008. 01. 08. 16:04
sztem jo !!
szandi 2008. 01. 08. 16:06
kik vagytok

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Így buliztak a legnagyobb sztárok újévkor cikk képei
Paris Hilton - Így buliztak a legnagyobb sztárok újévkorParis Hilton - Így buliztak a legnagyobb sztárok újévkorParis Hilton - Így buliztak a legnagyobb sztárok újévkorParis Hilton - Így buliztak a legnagyobb sztárok újévkorParis Hilton - Így buliztak a legnagyobb sztárok újévkorParis Hilton - Így buliztak a legnagyobb sztárok újévkor