Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gyerekcsinálós lesz az új Janet Jackson album

Janet Jackson - Gyerekcsinálós lesz az új Janet Jackson album

"Rengetegen jönnek oda hozzám nap mint nap és mesélik, hogy akkor fogant a gyermekük, amikor a párjukkal együttlét közben én dalaimat hallgatták. Ilyen lesz az új album is, ami februárban jelenik meg" - mesélte Janet Jackson.

That's The Way Love Goes

"Szeretek táncolni. Imádom a középtempójú dalokat, a lassú balladákat és a gyerekcsinálós zenéket. Csak ilyenek lesznek az új korongon" - mondta a 41 éves énekesnő január 2-án az amerikai Extra magazinnak.

A romantikától és erotikától jócskán túlfűtött trackek már készen vannak, a napokban kezdődik az első új single, a Feedback klipjének forgatása.

Janet Jackson szerint azért lesz nagyon érdekes a lemez, mert a közönség mindegyik dal hallatán azt fogja érezni, erre muszáj táncolnia és mozognia. Addig is fentebb jól meg lehet nézni-hallgatni egyik legjobb gyerekcsinálós szerzeményét, a That's The Way Love Goes-t.

Juhász Gergely

2008. 01. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 01. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gyerekcsinálós lesz az új Janet Jackson album cikk képei
Janet Jackson - Gyerekcsinálós lesz az új Janet Jackson albumJanet Jackson - Gyerekcsinálós lesz az új Janet Jackson albumJanet Jackson - Gyerekcsinálós lesz az új Janet Jackson albumJanet Jackson - Gyerekcsinálós lesz az új Janet Jackson album