Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

MC Hammer a neten tér vissza

MC Hammer - MC Hammer a neten tér vissza

A ’90-es évek egyik nagy rappere Mc Hammer idén nagy visszatérésre készül, méghozzá az Internet segítségével: egy dance portált szeretne indítani, ami reményei szerint legalább olyan sikeres lehet, mint a YouTube. Meglátjuk.

U Can't Touch This

MC Hammer – ha minden igaz – idén visszatér, de nem a szokásos utat választva, hanem egy netes közösségi portált kíván útjára indítani, ahol minden táncosabb kedvű bemutatkozhat, saját videóklipeket helyezhet el. Tervei szerint ez legalább úgy fog durranni, mint a YouTube. Sőt komoly konkurenciájává szeretne válni. A DanceJam oldal debütálása a tervek szerint még e hónap végéig meg fog történni, ami MC Hammer szerint újra nekilendíthet a karrierének, persze most más aspektusból.

MC Hammer - MC Hammer a neten tér vissza

MCHammer a ’90-es évek egyik nagy rappereként tűnt fel a „U Can’t Toch This” című slágerével, de hiába az akkori sikersorozat, a dance műfajának hanyatlásával Hammer is eltűnt a süllyesztőben, sőt az igencsak pazarló életmódjával szinte minden bevételét felélte, 1996-ban pedig fizetésképtelenné vált közel 14 millió dolláros tartozást halmozva fel. Utána műsorvezetőként és lelkipásztorként próbált szerencsét, de az sem hozta meg a várt sikert. Most 45 éves fejjel - polgári nevén Stanley Burrell - az internet felé veszi az irányt. A DanceJam –re tette fel ezúttal mindenét, ami több médiaszakértő szerint korántsem fogja átszokatni az embereket a YouTube-ról. „Ha bárki videóklipekre kíváncsi, szólhat az görkorocsolyáról, táncról vagy épp bármilyen tudományos projektről, nem tematikusan keresik. Egyszerűen felmennek a YouTube-ra és kész.” – nyilatkozta James McQuivey a Forrester Research-től.

fkriszta

2008. 01. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 01. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

MC Hammer a neten tér vissza cikk képei
MC Hammer - MC Hammer a neten tér visszaMC Hammer - MC Hammer a neten tér vissza