Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lehet, hogy Ne-Yo küldi börtönbe R Kellyt

R Kelly - Lehet, hogy Ne-Yo küldi börtönbe R Kellyt

Olajat öntött a tűzre R Kelly. Most, hogy a pedofilügy vége felé közeledve elkésett az egyik legfontosabb tárgyalásáról, ok nélkül kirúgta a turnéjáról Ne-Yo-t. Ő meg hálából beperelte a liliomtiprással vádolt sztárt. Ez lehet az utolsó csepp a pohárban.

Satisfy You

Ahogy arról pár hete beszámoltunk, R.Kelly kirúgta Ne-Yo-t a Double Up névre keresztelt turnéjáról. Kelly akkor hisztizte be magát, amikor szembesült vele, hogy a rajongók bizony sokkal nagyobb ovációval fogadják a nála tíz évvel fiatalabb vendégművészt, mint Őt magát. Kelly tehát két fellépést még végigasszisztált Ne-Yo árnyékában (ami tényleg baromi ciki lehetett), aztán fogta magát és elpaterolta a vetélytársát.

R Kelly - Lehet, hogy Ne-Yo küldi börtönbe R Kellyt

A szitu viszont innen kezd igazán érdekessé válni, hiszen az I Believe I Can Fly előadója semmilyen kézzelfogható indokkal nem tudta alátámasztani, hogy miért küldte el a fiatalembert, ráadásul a szerződésben lefektetett 785.000 dollár helyett is „csak” ötvenezret fizetett az ifjú tehetségnek. Hát, baromi rosszul tette.

R Kelly - Lehet, hogy Ne-Yo küldi börtönbe R Kellyt

Ne-Yo ugyanis röhögött egyet a történteken és beperelte R.Kelly-t, akire így újabb kellemetlen per vár. Ráadásul ez az incidens igencsak negatívan befolyásolja a lassan végéhez közeledő pedofilbotrányt is, amelynek legutóbbi tárgyalásán Kelly megint kihúzta a gyufát az esküdteknél, hiszen órákat késett a meghallgatásról. Ha a rapsztárt elítélik, 15 év börtönt is kaphat.

Juhász Gergely

2008. 01. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 01. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lehet, hogy Ne-Yo küldi börtönbe R Kellyt cikk képei
R Kelly - Lehet, hogy Ne-Yo küldi börtönbe R KellytR Kelly - Lehet, hogy Ne-Yo küldi börtönbe R KellytR Kelly - Lehet, hogy Ne-Yo küldi börtönbe R KellytR Kelly - Lehet, hogy Ne-Yo küldi börtönbe R Kellyt