Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tíz évvel idősebb nőt vesz el Gareth Gates

Gareth Gates - Tíz évvel idősebb nőt vesz el Gareth Gates

Szilveszter éjjel kérte meg párja kezét Gareth Gates. Az Anyone Of Us-szal No1 helyig jutó énekes egyik táncosát, Suzanne Mole-t veszi el, akivel már öt éve él együtt. Amikor megismerkedtek, a nő már elmúlt 27, Ő meg alig volt 17.

Anyone Of Us

"Régóta boldogan élünk, ideje volt tehát megkérnem Suzanne kezét. Remélem, a házasság után is olyan lesz az életünk, mint eddig volt: őrült és nagyon boldog" - mesélte a Pop Idol tehetségkutatóban feltűnt Gareth.

A bradfordi születésű csibésznek nem lesz nehéz megteremtenie a nyugodt élet körülményeit, hiszen tavalyi albuma, a Pictures Of The Other Side szépen hoz a konyhára, ráadásul hamarosan az ITV1 képernyőjén is feltűnik a Dancing On Ice című showban.

Gareth Gates - Tíz évvel idősebb nőt vesz el Gareth Gates

A 23 éves énekes és a 33 esztendős Mole 2002 óta élnek együtt - leszámítva azt a néhány hetet, amíg Gareth Peter Andre párjával, Price Jordannal gyűrögette a lepedőt.

Juhász Gergely

2008. 01. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 01. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Jivcsi 2008. 06. 30. 11:29
Én régebben nagyon szerettem Gareth-et, de miután valami oknál fogva eltűnt Magyarországról és már sehol sem lehetett hallani róla, többet nem hallgattam, mert az addigi számait meguntam, újabbak meg már nem voltak. Kíváncsi lennék, hogy mi az oka annak, hogy ennek a jó énekesnek így el kellett tűnnie Mo-ról!!! A cikkről meg csak annyit, hogy ha neki így jó akkor vegye el. Véleményem szerint a kor nem fontos egy kapcsolatban, az a lényeg, hogy két ember megértse és szeresse egymást! :-)
Vendég 2008. 10. 25. 18:05
amúgy azt tudtátok hogy nyáron házasodtak össze és már úton van az első gyerek? nem vesztegetik az idejüket...:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tíz évvel idősebb nőt vesz el Gareth Gates cikk képei
Gareth Gates - Tíz évvel idősebb nőt vesz el Gareth GatesGareth Gates - Tíz évvel idősebb nőt vesz el Gareth GatesGareth Gates - Tíz évvel idősebb nőt vesz el Gareth GatesGareth Gates - Tíz évvel idősebb nőt vesz el Gareth Gates