Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kirúgta a férjét Natalie Imbruglia

Natalie Imbruglia - Kirúgta a férjét Natalie Imbruglia

Szeretjük a Silverchairt, jó zenét játszanak meg minden, de Daniel Johns énekes akkor is egy pancser. A rocker ugyanis nem volt hajlandó Angliába költözni, így négy év házasság után elvált tőle a világ egyik legjobb és legszebb énekesnője, Natalie Imbruglia.

Torn

A Torn énekesnője négy év boldog házasság után vált el férjétől, Daniel Johnstól, főleg szakmai okok miatt, zenei karrierjük miatt ugyanis a pár gyakorlatilag minden idejét külön töltötte. A Silverchair Daniel összes szabadidejét felemésztette, ám ha kivételesen nem koncertezett vagy nem a stúdióban dolgozott, akkor éppen Natalienak kellett elutaznia a világ másik végére.

Natalie Imbruglia - Kirúgta a férjét Natalie Imbruglia

„Nagyon szomorúak vagyunk, amiért véget ért a házasságunk. Rendkívül nehezen hoztuk meg ezt a döntést, de tudatjuk mindenkivel, hogy továbbra is szoros kapocs fűz össze minket. Barátságban váltunk el és közel maradunk egymáshoz” – nyilatkozta Natalie.

A pár 1999-ben találkozott először, a boldogító igent 2003 szilveszterén mondták ki Queenslandben. Házasságuk alatt a 32 esztendős énekesnő végig Angliában élt és dolgozott, a 28 éves Daniel viszont Ausztráliában tolta a Silvarchair szekerét.

Juhász Gergely

2008. 01. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 01. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 18. 13:59
Hehh,szerintem egyébként sem illettek össze.Ez a fickó egy tacskó,nyomi fejjel,Natalia meg gyönyörű,sokkal jobbat érdemel. De ez milyen már...Egy ennyire ronda palinak mindent megkéne tennie,hogy egy ilyen szép nő vele maradjon,ez meg még arra sem volt képes,hogy a boldogságukért hozzá költözzön!!Ebből látszik,hogy mekkora volt a szerelem...Béna fickó.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kirúgta a férjét Natalie Imbruglia cikk képei
Natalie Imbruglia - Kirúgta a férjét Natalie ImbrugliaNatalie Imbruglia - Kirúgta a férjét Natalie ImbrugliaNatalie Imbruglia - Kirúgta a férjét Natalie ImbrugliaNatalie Imbruglia - Kirúgta a férjét Natalie Imbruglia