Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zanzibar: ünneplés helyett dalírás

Zanzibar - Zanzibar: ünneplés helyett dalírás

Nemrég ünnepelte 9. születésnapját a Zanzibar, a zenekar most a pezsgőbontás helyett a munkát választotta. Ritáék ugyanis hónapok óta dalt írnak illetve próbálnak, és ez nem volt másképp az év elején sem. A csapat január közepén stúdióba vonul, és kora tavasszal meg is jelenik az új korong.

„Mintegy 30-40 számból választottuk ki azt a tizenkettőt, melyek felkerülnek a lemezre. Nyersebb lesz ez, mint a korábbi albumok, szellősebb is, de jó rockos. Ezúttal semmilyen kütyüt nem használtunk, nem lesznek vonósok sem, csak dob, basszus, két gitár és az ének. Puritán, jó megszólaló lesz a korong, olyan, mint a Red Hot Chili Peppers, a Pearl Jam, vagy az Audioslave bármelyik munkássága. A próbák jó hangulatban teltek, ezúttal Rita is írt két szöveget.” - árulta el Gabszi, a Zanzibar egyik gitárosa és dalszerzője.

Az együttes hamarosan birtokba veszi az Aquarium Stúdiót, és elkezdi felvenni a dob és basszusgitár témákat. Gabszi számításai szerint legkésőbb február végére elkészül a lemez, hogy aztán kora tavasszal megjelenhessen. Címe még nincs, egyelőre a Zanzibar munkacímet viseli.

A zenekar a nagyközönségnek először a Rock Aréna 2 rendezvényen, a Papp László Budapest Sportarénában, március 8-án játszik új dalokat.

Jónap Tamás

2008. 01. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 01. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 18. 19:44
király

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zanzibar: ünneplés helyett dalírás cikk képei
Zanzibar - Zanzibar: ünneplés helyett dalírás