Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tiltakozás a gonosz ellen, jön a Marduk!

Marduk - Tiltakozás a gonosz ellen, jön a Marduk!

A Marduk január 6-i koncertje miatt sokan vannak, akik nem örülnek a vérrel és koponyákkal fellépő srácoknak. A szervezők felé már több egyház fejezte ki tiltakozását, mondván a zenekar minden kétséget kizáróan a 'sötét, ördögi oldalt' képviseli.

Hearse

A boszorkányrendek azonban annál lelkesebbek, mert bár nevük elhallgatását kérték, sok ismert jós érzi úgy, hogy a zenekar tagjainak valóban közvetlen kapcsolata van a "másik oldallal", így abban a reményben mennek el vasárnap az Avalon klubba, hogy személyesen is beszélhessenek a zenekar tagjaival.

A fiúk koncertjeiken egyedülálló színpadképpel, kellékekkel "színesítik" a mondanivalójukat. Időnként emberi koponyák résein sípolva, vagy azokon dobolva fokozzák a halálközeli, kísérteties hangulatot. Díszes kupákból vért isznak, vagy tartalmukat magukra öntik, nem kímélve az első sorokban álló, tomboló közönséget.

Aki rossz szájízzel és undorral olvasta az előző sorokat, az pedig gondoljon arra, hogy "színház az egész világ".

Utoljára 2005. őszén járt nálunk a svéd halálbrigád. Most vasárnap (2007. január 6-án) a Marduk mellett fellép még az In battle, a Zonaria és az Artisian is, méghozzá a nemrég nyílt Avalon klubban (Pesten).

Gab

2008. 01. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2008. 01. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 06. 11:11
mi van, most veszik észre az emberek, hogy van black metal? vagy 25 éve... fogadjunk ebből is valami politikai perpatvar lesz, pedig ez csak egy hülye metalzenekar. az egyházak hihetetlen gyávaságát és rettegését jellemzi, hogy ettől féltik az embereket. kb. minden hónapban van valami black metal rendezvény a fővárosban sok éve, csak valamiért mostanában lett ez ennyire ijesztő, úgy látszik. úristen, KOPONYA!!!!
Gab 2008. 01. 06. 12:16
;-)
Vendég 2008. 01. 06. 12:42
ezt nem szabad engedni!!!!! én egy igazi keresztény vagyok abszolút elítélem az erőszakot és a sötét oldalt, amely háborúra, kegyetlenségre uszít, ezért minden porcikámban ellenzem a koncertet. el fogok menni a koncert elé és tiltakozni fogok, de már azt is megígérhetem, hogy nem egyedül fogok menni!!! ez az emberiség söpredéke, legalja, az összes sátánistát gázkamrákba zárnám vagy a duna partjáról fejbelövetném csak ennyit szerettem volna, szijasztok Pityókás dandártábornok voltam
Vendég 2008. 01. 06. 12:44
én azt hallottam, hogy több marduk koncerten szűz lányok ajánlották fel saját maguk lelkét az ördögnek

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tiltakozás a gonosz ellen, jön a Marduk! cikk képei
Marduk - Tiltakozás a gonosz ellen, jön a Marduk!