Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az Osbournes c. sorozat meghódítja Magyarországot?

Ozzy Osbourne - Az Osbournes c. sorozat meghódítja Magyarországot?

Jövő héten egy újabb Emmy Díjas sorozatot indít el a hazai Music Television. Az Osbournes-t magyar szinkronnal mutatja be a zenecsatorna hétköznaponként. Ozzy hangja Nagy Feró lesz, míg a feleséget, Sharont Bánsági Ildikó, színésznő fogja megeleveníteni a magyar közönségnek. A nem mindennapi reality show szinkron nélkül is ütős, de magyar hanggal és poénokal sokkal jobb lehet.

Az Osbournes család nem éppen hétköznapi és csöppet sem idillikus magánéletéről szóló valóság show-t 2002-ben indította el a nemzetközi zenecsatorna. Az ’Ozzy jelenséget’ Nagy Feró fogja tolmácsolni a magyar nézőknek. A Music Television úgy gondolta a két karakter jól összeegyeztethető, ráadásul korábban egy filmben már szinkronizálta Feró a metálkirályt; nem is beszélve az énekes Ford Fairline-ben nyújtott maximálisan hiteles teljesítményéről.

Ozzy Osbourne - Az Osbournes c. sorozat meghódítja Magyarországot?

„Tökéletesen nem is lehetne szinkronizálni Ozzy-t, hiszen rengeteg szlenget használ és sokszor érthetetlenül motyog. Szerintem direkt jó lesz a kontraszt az én hangom és Ildikó szakmailag maximális szinkronizálása között, hiszen a sorozatban is hasonló a fellállás: Sharon a profi, ő szervez meg mindent. Ozzy sokszor otthon olyan, mint egy megzavarodott öregember. Ám, ha fellép a színpadra, hihetetlen metamorfózison megy keresztül, hirtelen világsztár lesz. Ő az az ember, aki képes megmutatni, hogy a metál valójában mély érzésekről szól. Nagyra tartom őt, mint előadóművészt. Megtiszteltetés, hogy én lehetek a magyar hangja.” – kommentálta Feró a felkérést.

A 2. évadtól kezdik a magyar Music Televisionon az Osbournes sugárzását, így a család örökbefogadott gyermeke, Rob is a szereplők sorában lesz már. A sorozatban árnyalt képet kapunk Osbournékről: a bizarr családi élet mellett megismerhetjük Sharon közéleti arcát is, aki küzd az emberiséget gyötrő betegség, a rák ellen; és kőkeményen a színfalak mögé pillanthatunk, hiszen Ozzy személyesen mutatja be a rock’n’roll életforma sötét oldalait a nézőknek. A valóság show címadó dala természetesen egy Ozzy szerzemény, a „Crazy Train” Pat Boone jazz-swing stílusú átiratában.

Az eddig sehol nem látott, szinkronizált Osbournes-t a magyar Music Televisionon nézheted meg minden hétköznap 20:30-21:00-ig (ismétlés minden másnap 20:00-tól)!

Jónap Tamás

2008. 01. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 01. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 02. 14. 16:19
Én reklámjának a zenéjét keresem! Amikor mutatják a családokat feliratozzák hogy családi értékek stb. és ez alatt szól egy zene ami nagyon megtetszett de valahogy nem sikerül megtalálnom. Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék. Mellesleg jó kis sorozat csípem ezt a családot :D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az Osbournes c. sorozat meghódítja Magyarországot? cikk képei
Ozzy Osbourne - Az Osbournes c. sorozat meghódítja Magyarországot?Ozzy Osbourne - Az Osbournes c. sorozat meghódítja Magyarországot?