Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Oláh Ibolya és a Casting még sikerfilm lehet

Oláh Ibolya - Oláh Ibolya és a Casting még sikerfilm lehet

Négyszeres teltházzal mutatták be Tímár Péter újabb közönségfilmjét, a CASTING minden-t, mely csütörtöktől látható országszerte. A díszbemutatón a színészeken és énekeseken túl a szakma színe-java is megjelent, többek között Andy Vajna, Jancsó Miklós, Sándor Pál, Kapitány Iván, Pataky Ági és Kovács Gábor, Goda Kriszta és Kerényi Imre is kíváncsian várta kollégájuk alkotását.

Oláh Ibolya nem énekelt mert megbetegedett de a többi színész-énekes élőben is bemutatta a legjobb dalokat. Kern András mindenkinek üdvözletét küldte, megüzente, hogy lélekben a többi színésszel van, de orvosa nem engedte, hogy a késői időpontban olyan helyre menjen, ahol nagy tömeg van. Márpedig tömeg volt, négy terem telt meg, még a lépcsőkön is ültek, annyian voltak kíváncsiak a Castingra. A rendező, a producer és a színészek pedig alig győzték fogadni a film után a gratulációkat. Az estét végül a szereplők meglepetésprodukciója koronázta meg, hiszen - Ibolya kivételével - mindannyian előadták a filmbeli tehetségkutatón énekelt dalukat. A vendégek pedig együtt énekeltek és tapsoltak a fiatal tehetségekkel.

Oláh Ibolya - Oláh Ibolya és a Casting még sikerfilm lehet

Úgy tűnik, beigazolódott Tímár Péterék elképzelése, amikor úgy gondolták: miután évek óta nem készült igazán nagy sikerű zenés magyar film, ráadásul a tehetségkutatók időszakában a téma is nagyon adja magát, ezt az adósságot mindenképpen rendezni kell.

Éppen ezért egy paródiának is felfoghatjuk az alkotást, Steiner Kristóf szereplése pl. szinte az, egy lökött tánctanárt alakít, de még nevethetünk sokat Oroszlán Szonja figuráján is, aki egy tipikus mai botcsinálta riportert alakít. A filmet moziszempontból sokan támadás érte máris, viszont zenei szempontból csak jókat mondhatunk el róla. Persze az igazi kritikus maga a néző lesz.

Jónap Tamás

2008. 01. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 01. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Oláh Ibolya és a Casting még sikerfilm lehet cikk képei
Oláh Ibolya - Oláh Ibolya és a Casting még sikerfilm lehetOláh Ibolya - Oláh Ibolya és a Casting még sikerfilm lehetOláh Ibolya - Oláh Ibolya és a Casting még sikerfilm lehet