Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kirabolták Dionne Warwickot

Dionne Warwick - Kirabolták Dionne Warwickot

Balul sült el Dionne Warwick énekesnő római tartózkodása. Fellépése alatt ugyanis több mint száz ezer dollárt érő ékszereit tolvajok vitték el szállodai szobájából. Érdekesség, hogy hét éve pont ebből a szobából kelt lába Cameron Diaz értékeinek is.

Hétfőn kirabolták Dionne Warwick énekesnőt Rómában. A 67 esztendős díva olaszországi turnéjának római állomásán - épp a koncert pillanatai alatt - tolvajok juthattak az énekesnő szállodai szobájába, ahonnan elvitték ékszereit: közel 100 ezer dollár értékben gyémánt gyűrűt, nyakláncot, valamint egy értékes Rolex órát vittek magukkal a rablók. A La Repubblica helyi újság információi szerint Dionne az éjjeli szekrényén kint felejtette az ékszereit, így még meg is könnyítette a rablók dolgát. Érdekesség, hogy pont ennek a Hotel de Russie többcsillagos luxusszállodának ugyanezen szobájából vitték el közel hét éve Cameron Diaz értékeit is.

Dionne Warwick - Kirabolták Dionne Warwickot

Az esemény szerencsére komolyabban nem rázta meg az ötszörös Grammy-díjas énekesnőt, az olasz turnéja robog tovább, január végén pedig hamarosan a boltokban vadonatúj gospel lemeze Why We Sing címmel.

fkriszta

2008. 01. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 01. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kirabolták Dionne Warwickot cikk képei
Dionne Warwick - Kirabolták Dionne WarwickotDionne Warwick - Kirabolták Dionne Warwickot