Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ma van Mel C életének legfontosabb napja

Mel C - Ma van Mel C életének legfontosabb napja

Pályafutása alatt egyszer sem fordult még elő Melanie C-vel, hogy éppen az egyik fellépésén ünnepelte volna a születésnapját - eddig. Az énekesnő ugyanis ma tölti be a harmincnégyet, éppen az eddigi egyik legfontosabb Spice Girls koncert napján.

Headlines

A színpadon ünnepli harmincnegyedik születésnapját Mel C. Az énekesnő sosem volt még olyan boldog, mint most, hiszen a Spice Girls éppen ma este adja történetének egyik legfontosabb fellépését a londoni O2 Arénában.

"Amikor tavaly először láttam a turnébeosztást, nem akartam hinni a szememnek. Sosem fordult még elő, hogy a születésnapomon fellépésünk lett volna, ráadásul pont az O2-beli bulit vártam a legjobban. Csodálatos, hogy mindkettő egy napra esett: a születésnapomra" - mondta az énekesnő.

Mel C - Ma van Mel C életének legfontosabb napja

Mel C a main kívül valószínűleg már csak azt a napot várja jobban, amikor végre Ő is életet adhat egy gyermeknek, hiszen rajta kívül már mindenki anya a Spice Girlsben.

Juhász Gergely

2008. 01. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 01. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ma van Mel C életének legfontosabb napja cikk képei
Mel C - Ma van Mel C életének legfontosabb napjaMel C - Ma van Mel C életének legfontosabb napjaMel C - Ma van Mel C életének legfontosabb napjaMel C - Ma van Mel C életének legfontosabb napja