Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Heaven Street Seven: nem szakadt meg a sorozat

Heaven Street Seven - Heaven Street Seven: nem szakadt meg a sorozat

A Heaven Street Seven a negyedik, de az első teljes egészében magyar nyelvű nagylemeze, a 2000-es Cukor óta minden egyes magyar albumáról három felvételhez rögzít videoklipet. Magyarország (egyik) legjobb, Szűcs Krisztián énekes–gitáros vezette zenekara már új dalokon dolgozik, s közben – hogy teljes legyen a kép – a 2006 tavaszán megjelent Tudom, hogy szeretsz titokban című lemezhez is elkészítette a harmadik videót.

A címadó és a Márta című után a vicces szövegű, pörgős Mikor utoljára láttalak című szerzeményre esett a választás, amely a sanzonos kezdés után a refrénnél hirtelen rockba csap át, és tangóritmus is felcsendül benne. A közértben játszódó klipben Bakonyi Csilla színésznő mellett az együttes tagjai is láthatók. A felvétel korlátozott példányszámban maxi CD-n is forgalomba kerül, amelyen a dal klipváltozata és Smudgy Winter Morning című angol verziója hallható. Mint ismert, a Heaven Street Seven tavaly kiadta a szóban forgó albuma angol változatát – a magyarhoz képest két szerzeményt lehagyott róla. A Sordid Little Symphonies (Mocskos kis szimfóniák) című lemezen az angol szövegek épp a Mikor utoljára láttalak kivételével jelentősen eltérnek az eredetiktől, közös pontok csak egy-egy sor vagy versszak erejéig lelhetők fel bennük. (Új Szó)

Puha József

2008. 01. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 01. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Heaven Street Seven: nem szakadt meg a sorozat cikk képei
Heaven Street Seven - Heaven Street Seven: nem szakadt meg a sorozatHeaven Street Seven - Heaven Street Seven: nem szakadt meg a sorozat