Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

9 és fél randi csak februárban, filmzene hamarosan

Filmzene - 9 és fél randi csak februárban, filmzene hamarosan

A teljes filmzenéről még nem kaptunk infókat, de egyik betétdalról már igen. A ShakuEcho együttes Játék c. dalát választotta Sas Tamás készülő új vígjátékának, a 9 és fél randinak egyik betétjéül. Igencsak slágergyanús szerzeményről van szó (zene, szöveg: Horgas Ádám), mely kiválóan alkalmas, hogy sokáig dúdolgassuk önfeledten, főleg azoknak, akik imádják a reagge zenét.

Botos Éva, az együttes énekesnője is szerepel a filmben, mely az év egyik kiemelkedő sikerének ígérkezik, és februárban kerül a honi mozikba.

A ShakuEcho következő látvány-színházi koncertjén, január 22-én az Új Színházban a Játék című dal eredeti formája mellett egy dub-remix változat is felcsendül. Az együttes eddig minden koncertjén valamilyen újdonsággal lepte meg a közönséget. Érdemes a januári koncertre még gyorsan jegyet foglalni, hiszen a Játék újrakevert változata mellett Olter Wanda, az együttes koreográfusa és táncosa (a Megatánc női győztese) is új koreográfiát készített a Másnap c. dalhoz.

Jónap Tamás

2008. 01. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 01. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

9 és fél randi csak februárban, filmzene hamarosan cikk képei
Filmzene - 9 és fél randi csak februárban, filmzene hamarosanFilmzene - 9 és fél randi csak februárban, filmzene hamarosan