Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elvetélt Lily Allen

Lily Allen - Elvetélt Lily Allen

Lily Allen a napokban elveszítette magzatát, erősítette meg a hírt lemezkiadója. Lily épp nyaralásából tért vissza, mikor a baj történt. Múlt év szeptembere óta van együtt a Chemical Brothers zenészével, Ed Simmons-szal, akivel ez lett volna első közös gyermekük.

Smile

Lily Allen január 16-án veszítette el magzatát, amit a mai nap során kiadója is megerősített. Lily nagyon vágyott a babára, mégha csak pár hónapja van együtt a Chemical Brothers egyik felével, Ed Simmons-szal. A fiatal lányt sokan óvva intették, hogy kicsapongó életmódja nem lesz túl jó hatással a születendő babára, s Lily az elmúlt hetekben próbált is váltani, de mégsem maradt meg a csöppség. Lily múlt szeptember óta jár együtt Ed Simmons-szal, kettejük kapcsolatát csak decembertől vállalták fel hivatalosan is, amibe persze a terhesség is közrejátszott.

Lily Allen - Elvetélt Lily Allen

Lily egyébként már gőzerővel készül új lemezére, ami ha minden igaz, még idén megjelenik. Múlt év óta íródnak már az újabb Allen-dalok, pár héten belül pedig kezdődik a stúdiómunka. Mindemellett pedig egy saját show-val is jelentkezni fog, a BBC Three-vel írt alá szerződést egy saját talkshow-ra, aminek házigazdája és egyben fő ötletadója-szerkesztője is lesz.

2008. 01. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 01. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elvetélt Lily Allen cikk képei
Lily Allen - Elvetélt Lily AllenLily Allen - Elvetélt Lily Allen