Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Oláh Ibolya új dala már klipben is látható

Oláh Ibolya - Oláh Ibolya új dala már klipben is látható

Az új Tímár Péter-filmmel egy időben látott napvilágot 2008 első hazai filmzenei meglepetése, a "CASTING minden" című mozi zenéjét tartalmazó új CD olyan fiatal művészek közreműködésével, mint Oláh Ibolya, Puskás Peti, Fekete Linda, Szente Vajk, Vágó Zsuzsi, Csórics Balázs, Pataki Szilvia.

Az új filmzenei CD-n a kiemelkedő tehetségű énekesek a '70-es évek nagy slágereit elevenítik fel és keltik újra életre, s ezekből a filmben ízelítőt is kaphatunk. Mindegyikük két dalt énekel, valamint egy közös dal is elhangzik "Érints meg engem" címmel. A slágereket - köztük a "Volt egyszer egy lány", a "Hotel Menthol", a "Darabokra törted a szívem", a "Fekszem az ágyon" és az "El kell, hogy engedj" - a rendező, Tímár Péter válogatta össze. A lemez egyik legdrámaibb és legkiemelkedőbb dala Oláh Ibolya előadásában hallható a filmben, a "Volt egyszer egy lány" című Illés Lajos--Bródy János-feldolgozás, mely most a filmből kiemelve videoklipként is megtekinthető a zenecsatornákon és a videomegosztó oldalakon.

A dalt a régi Megasztár stúdiójában vették fel. A filmben Ibolya egy tehetségkutató verseny résztvevőjeként énekli a "Volt egyszer egy lány" című szerzeményt drámai erejű előadásában, mellyel méltán hatalmas sikert arat. Ez természetesen a való életben is pontosan így történik.

Jónap Tamás

2008. 01. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 01. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Oláh Ibolya új dala már klipben is látható cikk képei
Oláh Ibolya - Oláh Ibolya új dala már klipben is látható