Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos-koncert a Music Televisionon!

Ákos - Ákos-koncert a Music Televisionon!

Ma, január 19-én szombaton 17 órától és másnap 20-án vasárnap 20 órai kezdettel látható a Music Television adásán Ákos Még Közelebb koncertfilmje. Ez az ősszel megjelent és azóta dupla platina státuszt elért Még Közelebb tripla DVD egyórás televíziós változata. A DVD egyébként jelölést kapott az év hazai DVD-jének járó címért az idei Fonogram – díjkiosztón, ahol Ákos még további két kategóriában is érdekelt. A Kaszás Attila-emléklemez mellett az Adj hitet is nominált az év hazai dala díjért, mely kategóriában a döntést a nagyközönség mondja ki egy SMS-szavazás útján.

Adj hitet

Ákos legutóbbi Még Közelebb stúdióalbumának lemezbemutató turnéját, és többek között annak „főkoncertjét”, a múlt májusban a SYMA Csarnok falain belül adott előadásának anyagát rögzítette az ősszel boltokba került Még Közelebb tripla DVD, melynek egyórás televíziós változatát tűzi adására a magyar Music Television. Január 19-én szombaton 17 órától és vasárnap este 20 órai kezdettel látható a nagykoncert kivonatolt verziója.

Ákos - Ákos-koncert a Music Televisionon!

A Még Közelebb DVD egyébként pár hét alatt dupla platina státuszt ért el, jelenleg pedig jelölt az év hazai DVD-je címért a Fonogram 2008 Díjkiosztón. A MAHASZ által évenként megrendezésre kerülő díjkiosztó gála egyik legnagyobb esélyese Ákos, a DVD –jelölés mellett, részben érintett a Kaszás Attila emlékére készült meselemez kapcsán, valamint az év hazai dala kategóriában, ahol Adj hitet című dala a komoly rádiós sikernek köszönhetően verseng. Itt a döntést a Danubius Rádió hallgatói mondják ki: egy SMS szavazással dől el, hogy az öt nominált közül kit tartanak a hallgatók a 2007. év legjobb hazai dalának. A 1797-es emelt díjas számra küldött – a jelölthöz tartozó kódot tartalmazó - SMS-sel dől el a díj sorsa. Érdekesség, hogy alig pár hete szintén a Danubius Rádió frekvenciáján hallható Hajrá, magyarok! című műsor is indított egy éves szavazást, ahol nyolc kategóriában négy esetben Ákos kapta a legtöbb szavazatot (az év énekese, az év dala, az év albuma és az év koncertje). A mostani szavazás végeredményére január 23-án szerdán este derül fény: a Fonogram Díjkiosztó Gála ekkor kerül megrendezésre, amit otthonról is lehet követni, hiszen az előző évekhez hasonlóan a Magyar Televízió élőben közvetíti.

Az év hazai dala szavazás
Telefonszám: 1797 (emelt díjas – 240 FT)
A jelöltek:

Ákos – Adj hitet; SMS kód: ÁKOS
Magashegyi Underground – Szeplős váll; SMS kód: MAGASHEGYI
Magna Cum Laude – Színezd újra; SMS kód: MAGNA
Rúzsa Magdi – Aprócska Blues; SMS kód: RÚZSA
Szekeres Adrien – Olyan, mint Te; SMS kód: SZEKERES

(A szavazók között január 22-én tíz darab, kétszemélyes VIP-belépőt sorsol ki a Danubius Rádió a díjátadó gálára és az azt követő zártkörű partira!)

fkriszta

2008. 01. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 01. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos-koncert a Music Televisionon! cikk képei
Ákos - Ákos-koncert a Music Televisionon!Ákos - Ákos-koncert a Music Televisionon!