Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megadeth: csere a gitáros poszton

Megadeth - Megadeth: csere a gitáros poszton

Most már hivatalos a hír, hogy Chris Broderick váltja a gitáros poszton Glen Drovert a Megadethben. November magassága óta tudható, hogy Glen kilépett a bandából, de ezt mostanáig nem kívánta megerősíteni a banda atyja és frontembere, Dave Mustaine. Új gitárosukkal február 4-én Finnországban debütál a Megadeth, ahol kezdetét veszi idei európai koncertturnéjuk.

A Tout Le Monde

A Megadeth énekese Dave Mustaine a napokban hozta nyilvánosságra azt a hírt, ami hetek óta tudható volt, hogy újabb gitároscsere játszódott le a bandában. A Nevermore/Jag Panzer gitárosa, Chris Broderick váltja Glen Drovert a poszton. Glen távozásának híre már novemberben kikerült az Internetre, de mostanáig nem erősítette meg az információt Mr. Mustaine. „Olvastam a neten, hogy az embereket mennyire felháborította, állítólag hogyan váltunk el Glentől.” – meséli Mustaine. „De azon még inkább izgulhatnak, hogy milyen frankón fog szólni az új Megadeth Chris-szel együtt!” - fűzi hozzá a frontember.

Megadeth - Megadeth: csere a gitáros poszton

A tagváltáson persze nem sokan lepődhetnek meg ismerve Dave Mustaine nem túl kompromisszumkész hozzáállását csapattársaihoz. A Megadeth 1983-as megalakulása óta tizenkilenc ember fordult meg a bandában. Drover állítólag a jövőben inkább a magánéletére, családjára kíván figyelni, a közte és egykori együttese között felmerülő problémák alapja is főleg ez volt.

Chris Broderick Megadeth-beli debütálására február 4-én Finnországban kerül sor, ahol a megújult banda idei európai turnéja kezdetét veszi, amit aztán több tengeren túli helyszín, így március 14-én egy indiai fellépés követ.

fkriszta

2008. 01. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 01. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megadeth: csere a gitáros poszton cikk képei
Megadeth - Megadeth: csere a gitáros posztonMegadeth - Megadeth: csere a gitáros poszton