Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kislánya született Lemarnak

Lemar - Kislánya született Lemarnak

Óriási baby-bumm várható idén, hiszén a celebvilágból egy csomóan 2008-ban hozzák világra gyermeküket. Aguilera-ék után Lemarékhoz is megérkezett a gólya: a britek Palcsó Tomijának szombaton kislánya született.

If There's Any Justice In The World

Lemar párja, Charmaine Powell szombat éjjel adott életet egy londoni magánkórházban kislányának, akit már el is neveztek Nyiema Obika-nak.

A nagy hírt a 29 éves énekes szóvivője kürtölte világgá. Nyilatkozatában az állt, hogy Charmainenak és Lemarnak - akik hosszú évek óta élnek boldog párkapcsolatban - gyönyörű kislánya született. A csöppség és anya jól vannak, apu pedig még mindig nem tért magához, hiszen egész életében egy kislányra vágyott.

Lemar - Kislánya született Lemarnak

Lemar Obika a BBC Fame Academy című tehetségkutató showjában tűnt fel 2002-ben, és bár csak a harmadik helyen végzett, sokkal többre vitte, mint akik megelőzték. A fiatalember azóta két Brit Awards és három Mobo díjat is nyert.

Juhász Gergely

2008. 01. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 01. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kislánya született Lemarnak cikk képei
Lemar - Kislánya született LemarnakLemar - Kislánya született LemarnakLemar - Kislánya született LemarnakLemar - Kislánya született Lemarnak