Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beyoncé-Tina Turner duett a Grammy gálán

Beyonce - Beyoncé-Tina Turner duett a Grammy gálán

Megvan az idei Grammy díjkiosztó első bombameglepetése: Beyoncé ugyanis Tina Turnerrel fog duettet énekelni. A két sztár - akik között 40 év a korkülönbség - sosem szerepelt még egy színpadon. Knowles szerint ez lesz élete eddigi legnagyobb élménye.

Listen - Live Grammy 2007

Két díva, két generáció: Beyoncé Knowles és Tina Turner duettet énekel a február 10-i Grammy díjátadón. Jay-Z kedvese a fellegekben jár, mióta nyilvánosságra hozták a hírt, hiszen élete egyik legnagyobb álma válhat valóra azzal, hogy együtt léphet színpadra a jövőre 70 éves legendás rocknagyival.

Egyébként Tina Turner is nagyraértékeli az ifjú énekesnő munkásságát - különösen azóta, hogy Beyoncé 2005-ben a Kennedy Centerben egy koncerten úgy elénekelte Turner Proud Mary című dalát, hogy szem nem maradt szárazon.

Beyonce - Beyoncé-Tina Turner duett a Grammy gálán

Az idei Grammy gála nagy győztesének Kanye West tűnik, aki nyolc kategóriában esélyes. Amy Winehouse akár hat díjat is kaphat - már ha lesz annyi vér az alkoholjában, hogy fel tud menni a színpadra átvenni azokat. Rajtuk kívül öt szobrocskára esélyes a Foo Fighters, Jay-Z, Timbaland, Justin Timberlake és T-Pain.

Juhász Gergely

2008. 01. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 01. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 07. 19:54
A kicsi Beyonce 10000000000000000 jobb enekesno mint tina Torner bar o sem utolso.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Beyoncé-Tina Turner duett a Grammy gálán cikk képei
Beyonce - Beyoncé-Tina Turner duett a Grammy gálánBeyonce - Beyoncé-Tina Turner duett a Grammy gálánBeyonce - Beyoncé-Tina Turner duett a Grammy gálánBeyonce - Beyoncé-Tina Turner duett a Grammy gálán