Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb óriási sikerek kapujában Lola

Lola - Újabb óriási sikerek kapujában Lola

Hazánk első számú tinisztárja egy pillanatra sem pihen: Lola gőzerővel készül a március 7-i nagykoncertjére és az Eurovíziós dalfesztivál hazai döntőjére. Közben egy újabb elismerést is begyűjtött, övé lett ugyanis "A net sztárja 2007" közönségdíj.

Mozdulj már

Lola egy háromtagú zenekarral lép a Petőfi Csarnok színpadára március 7-én a tavaszi nagykoncerten. Külön érdekesség, hogy a vokalisták között a nővére, Andi is feltűnik majd. Hatalmas show-ra számíthatnak a bulizni vágyók, ugyanis egy 10 fős tánckar lesz az énekesnő mögött, és külön erre az alkalomra tervezett díszletek készülnek a koncertre a kliprendező Indián elképzelései alapján; ráadásul a fénytechnika játéka is páratlan élményt fog nyújtani az odalátogatóknak. A koncert előtt egy új, fiatalokból álló banda, az IdiotSide melegíti be a közönséget, az est sztárvendége pedig Tóth Gabi lesz, akivel Lola közös produkcióval is készül.

Lola - Újabb óriási sikerek kapujában Lola

Közben az ifjú énekesnőt nagy megtiszteltetés érte: a napokban ugyanis bejutott az Eurovíziós dalfesztivál hazai döntőjébe. Érdekes, hogy Lola 2005-ben épp az Eurovíziós dalverseny magyar döntőjén mutatkozott be először és csakúgy, mint akkor, most is egy Rakonczai Viktor-dalt fog énekelni.

"Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült bejutnom a hazai döntőbe. Amikor menedzserem, Bognár Tibi felhívott a hírrel, teljesen meghatódtam. Igyekszünk egy rendkívül színvonalas produkcióval készülni az eseményre" - mesélte Lola.

A hab a tortán pedig, hogy Lola aratott győzelmet a Story Ötcsillag díjátadón "az év internetsztárja" kategóriában, melyet a Story Online olvasóinak szavazatai alapján ítéltek oda. Az exkluzív díjátadón Lola kimondottan az erre az alkalomra készített, Makány Márta által tervezett ruhában jelent meg. Az ifjú énekesnőt egyébként a februári ELITE magazin címlapján is láthatjuk majd – kicsit másképp, mint ahogy eddig megszokhattuk tőle...

Juhász Gergely

2008. 01. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 01. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb óriási sikerek kapujában Lola cikk képei
Lola - Újabb óriási sikerek kapujában LolaLola - Újabb óriási sikerek kapujában LolaLola - Újabb óriási sikerek kapujában Lola