Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Celine Dion is rajthoz áll Pekingben

Celine Dion - Celine Dion is rajthoz áll Pekingben

Az olimpia nemcsak a sportolóknak, hanem a zenészeknek is óriási kihívást jelent, hiszen hatalmas megtiszteltetés az ötkarikás játékok záróünnepségén szerepelni. Egyelőre úgy néz ki, Pekingben Celine Dion énekelhet élőben többmilliárd ember előtt.

I Drove All Night

Egy percet sem tölt semmittevéssel Celine Dion: miután befejezte maratoni, csaknem négy éves Las Vegas-i turnéját - és mielőtt belekezdene idei világkörüli koncertsorozatába -, már a Pekingi Olimpia záródalát is megírta.

Hogy Ő lesz-e a befutó, egyelőre nem tudni, mindenesetre az énekesnő rendkívül bizakodó. Celine ugyanis pár napja egy interjúban azt mondta: karrierjének egyik legjobb dalát készítette el.

Celine Dion - Celine Dion is rajthoz áll Pekingben

Az Olimpia szervezői csak a játékok nyitónapján, augusztus 8-án hozzák nyilvánosságra, hogy melyik lesz a győztes dal. A 39 éves énekesnő egyébként nem először próbálja elvarázsolni az ötkarikás bizottságot, hiszen 1996-ban "The Power Of The Dream" című szerzeményével már versenybe szállt Atlantában.

Akkor nem Ő lett a befutó, de most, 12 évvel később ez az álma is valóra válhat. Egy biztos: Celine Dion idén mindenképpen gyakori vendég lesz Kínában, hiszen áprilisban több koncertet is ad a Távol-Keleten.

Juhász Gergely

2008. 01. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 01. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 05. 15. 17:00
Nagyon szurkolok Celine-nek. De az atlantai olimpia pályázatot megnyerte.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Celine Dion is rajthoz áll Pekingben cikk képei
Celine Dion - Celine Dion is rajthoz áll PekingbenCeline Dion - Celine Dion is rajthoz áll PekingbenCeline Dion - Celine Dion is rajthoz áll PekingbenCeline Dion - Celine Dion is rajthoz áll Pekingben