Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sophie Ellis-Bextort sokkolta a terhessége

Sophie Ellis-Bextor - Sophie Ellis-Bextort sokkolta a terhessége

Sokáig úgy nézett ki, hogy Bextoré lesz az új évezred egyik legígéretesebb karrierje. Ő énekelte ugye a refrént a Spiller-féle Groovejetben, aztán jött a Murder On The Dancefloor, majd három éve - sikerei csúcsán - teherbe esett és a karrier helyett a babát választotta.

Murder On The Dancefloor

Végre megtörte a csendet maga körül Sophie-Ellis Bextor. Az énekesnő a napokban beszélt először őszintén arról, hogy annak idején teljesen letaglózta a terhessége. A sztár 2003-ban ugyanis röpke két hónapnyi ismertség után esett teherbe párjától, a szintén zenész Richard Jonestól.

„Egyáltalán nem terveztük, hogy családot szeretnénk, így három éve teljesen sokkolt a hír, hogy Jonesszal kisbabánk lesz. Amikor láttam a terhességi tesztet, napokig csak nevettem. Az anyukám azt mondta: ha a babavárás váratlanul jön, az a lehető legjobb a picinek. Természetesen egyből tudtam, hogy meg akarom tartani a csöppséget, csak teljesen váratlanul ért az érkezése” – mondta az énekesnő.

Sophie Ellis-Bextor - Sophie Ellis-Bextort sokkolta a terhessége

A kicsinek – aki ma már majdnem négy éves – a Sunny nevet adták. A 28 esztendős énekesnő azóta is boldog és kiegyensúlyozott családi életet él, és néhány év múlva feltett szándéka visszatérni a szórakoztatóiparba.

Juhász Gergely

2008. 01. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 01. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sophie Ellis-Bextort sokkolta a terhessége cikk képei
Sophie Ellis-Bextor - Sophie Ellis-Bextort sokkolta a terhességeSophie Ellis-Bextor - Sophie Ellis-Bextort sokkolta a terhességeSophie Ellis-Bextor - Sophie Ellis-Bextort sokkolta a terhességeSophie Ellis-Bextor - Sophie Ellis-Bextort sokkolta a terhességeSophie Ellis-Bextor - Sophie Ellis-Bextort sokkolta a terhessége