Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nem terhes Gwen Stefani

Gwen Stefani - Nem terhes Gwen Stefani

Gwen viccesen elejtette, hogy 2008-as terveiben jó sok gyerekcsinálás szerepel, erre egy csomóan megírták, hogy jön a második baba. Pedig erről szó sincs, az énekesnő egyelőre a húsz hónapos Kingstonnal is jól elvan.

4 In The Morning

Igencsak zsúfolt éve volt 2007-ben Gwen Stefaninak: a stúdiózás és a koncertezés szinte az összes idejét felőrölte. Így magától értetődő, hogy idén inkább a kicsi Kingstonnal szeretne foglalkozni, mellette pedig a férjét, Kevin Rossdale-t sem szeretné elhanyagolni.

Gwen és Kevin szerencsére komolyabb viták nélkül átvészelték a tavalyi Sweet Escape turnét, melynek keretében az énekesnő Budapestre is ellátogatott. „De most, hogy vége a hajtásnak, jó sokszor szeretnénk élvezni a gyermekcsinálás örömeit is” – mondta a sztár viccesen egy pár nappal ezelőtti interjúban.

Gwen Stefani - Nem terhes Gwen Stefani

Ezen felbuzdulva egymást érték a hírek a 38 éves Gwen terhességéről, ám erről szó sincs. Azóta már a szóvivője is egyértelműen cáfolta, hogy az egykori No Doubt csillaga gyermeket várna.

Juhász Gergely

2008. 01. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 01. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nem terhes Gwen Stefani cikk képei
Gwen Stefani - Nem terhes Gwen StefaniGwen Stefani - Nem terhes Gwen StefaniGwen Stefani - Nem terhes Gwen StefaniGwen Stefani - Nem terhes Gwen Stefani