Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Adele, 2008 első felfedezettje

Adele - Adele, 2008 első felfedezettje

Nagy-Britanniában minden év elején összeállítják az ismertté válás előtt álló újoncok listáját, azokét, akik később a legnagyobb eséllyel pályázhatnak „Az év felfedezettje” címre. A tavalyi összesítés élén Mika végzett – az előrejelzés bejött, a bejrúti születésű, Londonban élő énekes lett 2007 legsikeresebb újonca, és nemcsak a szigetországban, hanem világszerte. Az idei rangsor csúcsán a londoni Adele szerepel.

A soul- és dzsesszelemekre építő 1988-as születésű énekesnő a múlt héten a brit kislemezlista második helyére érkezett meg a Chasing Pavements című dalával. Eddigi pályafutása kísértetiesen hasonlít Mikáéhoz, akinek a Grace Kelly című slágerrel való tavaly januári berobbanása előtt már megjelent egy felvétele, 2006-ban a Relax Take It Easy című. Adele már szintén kiadott egy dalt, tavaly a Hometown Glory címűt. Albuma 19 címmel Nagy-Britanniában hétfőn, január 28-án került a boltokba. (Új Szó)

Puha József

2008. 02. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 02. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 05. 10. 13:45
Nagyon jó a hangja. Végre nem az kinézetre mentek a felfedezők!!!! (bocs Adele) Bár sajnos a saját honlapját nem találtam sehol. Z

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Adele, 2008 első felfedezettje cikk képei
Adele - Adele, 2008 első felfedezettjeAdele - Adele, 2008 első felfedezettje