Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amy szünetelteti az elvonót

Amy Winehouse - Amy szünetelteti az elvonót

A drogproblémákkal küzdő brit énekesnő csak pár órára hagyta el a londoni klinikát, és ezt is csak azért, hogy vízumot igényeljen az Egyesült Államokba. Amy abban az esetben utazhat a február 15-ei Grammy díjkiosztóra, ha negatív lesz a drogtesztje, különben nem kap vízumot.

A brit sztárt édesapja és egy ápolónő kísérte az amerikai nagykövetségre, mivel az elvonó ideje alatt állandó felügyelet alatt áll. A soul-királynőt hat kategóriában jelölték, és jelenleg az egyik legkedveltebb előadó, mégsem biztos, hogy részt vesz a díjkiosztón. Tavaly ugyanis visszautasították Winehouse kérelmét, és nem utazhatott az államokba, mert nem sokkal korábban Norvégiában letartóztatták marihuána birtoklása miatt. Az énekesnő szóvivője szerint jelenleg még nem döntöttek arról, hogy az énekesnő részt vehet-e a ceremónián.
Bár Amy önkéntesen vesz részt az elvonókúrán, édesapja, Mitch mégsem szeretné, ha lánya Los Angelesbe utazna. Szerinte „Amy már a gyógyulás útjára lépett, de még túl gyenge ahhoz, hogy ilyen fáradságnak tegyék ki, emellett még attól is tart, hogy a stresszes helyzet miatt lánya ismét visszaesik. A kórházban jó kezelést kap, és nyugodt körülmények között gyógyulhat.”

Ani

2008. 02. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ani 2008. 02. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amy szünetelteti az elvonót cikk képei
Amy Winehouse - Amy szünetelteti az elvonótAmy Winehouse - Amy szünetelteti az elvonót