Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kíváncsi, kivel csinálja Janet Jackson?

Janet Jackson - Kíváncsi, kivel csinálja Janet Jackson?

Megszereztük Janet vadiúj slágerét. A hölgy ügyesen vonta magára a figyelmet az elmúlt fél évben: csatlakozott a Jackson 5-hoz, aztán bejelentette, hogy jön az új lemez, most meg kikotyogta, hogy remekül érzi magát egy nála 15 évvel fiatalabb pasival...

Rock Wit h U

…mármint a stúdióban. A 41 éves énekesnő ugyanis nem szégyellt megereszteni egy telefont az 1982-es születésű Ne-Yo-nak, hogy ugyan működjön már közre új albumán (az mindenesetre megér egy mosolyt, hogy Janetnek éppen ’82-ben jelent meg az első lemeze…).

Szóval Janetnek is feltűnt az, ami mindenkinek: hogy Ne-Yo stílusa elképesztő hasonlóságokat mutat a Jackson família zenei arculatával. Ráadásul a fiatalember a kezdetektől büszkén hangoztatta, hogy Michael Jackson a kedvence és példaképe, így adta magát a szitu, hogy a srác énekeljen egy-két dalt Janet Jackson új albumán, a Discipline-on.

Janet Jackson - Kíváncsi, kivel csinálja Janet Jackson?

„Az a véleményem, hogy Ne-Yo egy Istenadta tehetség. Már akkor felkaptam a fejem, amikor először hallottam énekelni és különösen jó volt megtudni, hogy Ő is ennyire szereti a mi zenénket. Remélem, meglesz az eredménye a közös munkának” – mondta Jackson.

És hogy mire képesek ők együtt, az cirka három hét múlva kiderül, Janet Jackson Discipline című albuma ugyanis február 25-én kerül a boltokba. Az első új dalt, a Rock With U-t már meg is szereztük róla, fentebb tessék jól meghallgatni.

Juhász Gergely

2008. 02. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 02. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 02. 17. 0:10
JANET! Ő egy igazi egyéniség,aki fáradtságot nem sajnálva örvendezteti meg az embereket zenéjével,s megújulni képességével.Aki végigkövette az életét a kezdetektől fogva, az tudja,hogy fantasztikus ember, aki nem csak tehetséges, hanem nagyon emberséges is!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kíváncsi, kivel csinálja Janet Jackson? cikk képei
Janet Jackson - Kíváncsi, kivel csinálja Janet Jackson?Janet Jackson - Kíváncsi, kivel csinálja Janet Jackson?Janet Jackson - Kíváncsi, kivel csinálja Janet Jackson?Janet Jackson - Kíváncsi, kivel csinálja Janet Jackson?Janet Jackson - Kíváncsi, kivel csinálja Janet Jackson?