Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kelly Rowland: hibátlan új dal és büdös szájszag

Kelly Rowland - Kelly Rowland: hibátlan új dal és büdös szájszag

Óriási élmény lehet Kelly Rowlanddel repülni az egyik charterjárat első osztályán – már ha az énekesnő nem eszik extra vöröshagymás szendvicset felszállás előtt. Kelly viszont megtette és ezzel közröhej tárgya lett. Az új dala viszont zseniális. Kíváncsi rá?

Comeback

Azzal nincs semmi baj, hogy valaki nem szereti a fedélzeti kajákat a repülőn, vagy csak szimplán nincs gyomra tízezer méter magasságban falatozni. Sokan vannak így, többek között a Destiny’s Child sztárja, Kelly Rowland is. Az énekesnő így pár napja indulás előtt az egyik repülőtéren uzsizott egy Subway szendvicset, bár már valószínűleg nagyon bánja.

„Ettem egyet a Subwayben indulás előtt, aztán az első osztályon arra lettem figyelmes, hogy mindenki furcsán néz rám. Ez viszont most nem azért volt, mert ismert vagyok, hanem mert bűzlöttem a vöröshagymától” – vallotta be piromkodva Kelly.

Kelly Rowland - Kelly Rowland: hibátlan új dal és büdös szájszag

Az már csak hab a tortán, hogy az elviselhetetlen bűztől néhány utasnak szó szerint hányingere lett és kénytelenek voltak távozni az első osztályról a turistaosztályra, csakhogy megszabaduljanak Rowland szájszagától. Mi mindenesetre az új dal hallatán megbocsájtunk neki: fentebb a Comeback csak itt, csak tőlönk, Magyarországon először.

Juhász Gergely

2008. 02. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 02. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 02. 13. 0:35
Nem itt volt Magyarországon először hanem a Wonderland of Kelly Rowland című lapon....
Vendég 2008. 02. 13. 19:15
hát igen ott volt amit meg is találhattok gp-n, de örülök, hogy végre észrevesszük Kellyít! Köszi! A worj freemason remixet se hagyjátok ki!
Vendég 2008. 02. 13. 19:16
mellékesen szeretem az ilyen pletyka értékű híreket :D
em 2008. 05. 02. 21:26
szerintem is ez csak rossz indulatú pletyka...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Kelly Rowland: hibátlan új dal és büdös szájszag cikk képei
Kelly Rowland - Kelly Rowland: hibátlan új dal és büdös szájszagKelly Rowland - Kelly Rowland: hibátlan új dal és büdös szájszagKelly Rowland - Kelly Rowland: hibátlan új dal és büdös szájszagKelly Rowland - Kelly Rowland: hibátlan új dal és büdös szájszag