Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Íme a Tina Turner-Beyoncé duett!

Beyonce - Íme a Tina Turner-Beyoncé duett!

Minden idők egyik legemlékezetesebb zenei eseménye volt az idei Grammy gála. Az ötvenedik díjkiosztó legnagyobb szenzációjaként Tina Turner és Beyoncé Knowles együtt léptek színpadra, mi pedig megmutatjuk, mit csináltak.

Proud Mary With Tina Turner

Magyarországon elsőként mi számoltunk be róla, hogy az idei Grammy díjkiosztón duettet énekel Tina Turner és Beyoncé Knowles. A fellépés már önmagában világszenzáció, hiszen a rocknagyi 2000 óta nem vállalt koncertet, Beyoncének pedig világéletében Ő volt a legnagyobb példaképe.

Szóval összeereszteni egy ötven éve (!) a pályán lévő legendát és az új generáció egyik legnagyobb popikonját – ez tényleg nem semmi. Az ötvenedik Grammy-gála kétségkívül emiatt lesz emlékezetes hosszú-hosszú éveken keresztül.

Beyonce - Íme a Tina Turner-Beyoncé duett!

A Los Angeles-i díjátadón Beyoncé először Deja Vu című dalát énekelte el, majd átadta a színpadot Tina Turnernek, aki rákezdett a What’s Love Got To Do With It-re. Na és ezután jött az igazi poptörténeti szenzáció: a két énekesnő ugyanis együtt olyan profin adta elő a rocknagyi Proud Mary-jét, hogy szem nem maradt szárazon.

Megdöbbentő, hogy a hamarosan 70 éves Tina milyen elképesztően kirobbanó formában van - és persze nem lehet nem észrevenni, hogy bizony Knowles kisasszony is rengeteget fejlődött az utóbbi években. Elnézve kettejük duettjét egyértelmű, hogy az új évezred Tina Turnerét Beyoncé Knowlesnak hívják.

Juhász Gergely

2008. 02. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 02. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 02. 12. 12:06
Háttt, ez duurvaaaa!! :D Jól nyomják, jó ezt látni!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Íme a Tina Turner-Beyoncé duett! cikk képei
Beyonce - Íme a Tina Turner-Beyoncé duett!Beyonce - Íme a Tina Turner-Beyoncé duett!Beyonce - Íme a Tina Turner-Beyoncé duett!Beyonce - Íme a Tina Turner-Beyoncé duett!