Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

David Bowie és Scarlett Johansson egy lemezen

David Bowie - David Bowie és Scarlett Johansson egy lemezen

Saját lemezt készít a győnyörű színésznő Scarlett Johansson, és ez még nem minden: az album két dalában feltűnik majd David Bowie is. A kifejezetten mély hangú Scarlett albumával Tom Waits előtt tiszteleg. A megjelenés májusban várható.

Újabb színésznő adta éneklésre fejét (-torkát), a gyönyörű hollywood-i díva, Scarlett Johansson már dolgozik első lemezén. A munkában segíti őt David Bowie is, no meg persze egy teljesen profi stáb, hogy biztosan jól szóljon az a lemez. Az album május 20-án kerül a boltok polcaira, Anywhere I Lay My Head címmel. Bowie két számban szerepel majd (Falling Down, Fannin’ Street).
A 23 éves Scarlett Johansson a lemezen Tom Waits dalait gondolja újra, és teszi sajátjává. Hogy miért döntött így, arról csak kurtán annyit mondott: „Tom dalai gyönyörűek, a hangja pedig egyszerűen hátborzongatóan jó. Elküldtem neki néhányat a korai felvételekből, és Tom egyszerűen csak annyit mondott: Vágjunk bele!”

David Bowie - David Bowie és Scarlett Johansson egy lemezen

Az album munkálatai jelenleg is folynak, várhatóan 10 feldolgozás fog szerepelni rajta és egy igazi kuriózum, egy eredeti Scarlett dal, amely a Song For Jo címet kapta.

David Bowie - David Bowie és Scarlett Johansson egy lemezen

És hogy hogyan került David Bowie a korongra? Egy rendezvényen találkoztak Scarlett-tel és néhány pohár ital után felmerült a közös éneklés gondolata, innen már nem volt megállás és elkezdték a felvételeket.

Az eddigi információk szerint Scarlett még nem tervez élő fellépést, de azért megnyugtatott mindenkit: „Ami késik, nem múlik – Csak jöjjön el a megfelelő alkalom.”

Biztos vagyok benne, hogy Scarlett hangját is imádni fogjuk. Aki látta már filmjét eredeti nyelven, bizonyára tudja, hogy Johansson-nak nagyon dögös, mély hangja van. (Ha még nem, tessék pótolni mihamarabb! Érdemes!) Pont olyan, amilyet egy férfi hallani akar… Reméljük ez így marad a lemezen is.

Laci

2008. 02. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Laci 2008. 02. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 08. 18:36
Szerintem a zeneben is ugyan olyan jol megtalalja a helyet mint a film vilagaban.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

David Bowie és Scarlett Johansson egy lemezen cikk képei
David Bowie - David Bowie és Scarlett Johansson egy lemezenDavid Bowie - David Bowie és Scarlett Johansson egy lemezenDavid Bowie - David Bowie és Scarlett Johansson egy lemezenDavid Bowie - David Bowie és Scarlett Johansson egy lemezen