Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna újra próbálkozik a filmiparban

Madonna - Madonna újra próbálkozik a filmiparban

A pop-díva most nem színésznőként jelent meg a Berlini Filmfesztiválon, hanem rendezőként, a „Filth and Wisdom” című filmjével. Hatalmas lelkesedéssel fogadták a sztár érkezését, és egy kisebb káosz is kerekedett a vetítés előtt.

Valószínű alig akad Madonnán kívül olyan sztár, akit ekkora lelkesedéssel fogadtak volna Berlinben. Az énekesnő filmjét tegnap reggel mutatták be a nemzetközi berlini filmfesztiválon, és akkora hűhót csapott maga körül, hogy még a Rolling Stonest is a háttérbe szorította, akik néhány nappal Martin Scorsesevel vettek részt a rangos eseményen.
Óriási tömeg gyűlt össze, hogy figyelemmel kísérje a híresség filmes debütállását. 500 újságíró akarta megnézni filmet, de a moziban csak 350 hely volt. Pánik, hisztéria, kétségbeesés, teljes volt a káosz hétfő reggel. De gondoljunk csak bele, tényleg szükség volt erre a hisztériára?
Erről eltérően gondolkodnak azok, akiknek sikerült bejutni. Az egyik újságíró így válaszolt a kérdéssel kapcsolatban: „Nem különösebben, a film plakátszerű, de szórakoztató volt. Igazából nem az volt, amit vártunk.”
A sztori egyszerű, három emberkéről szól, egy sztriptíztáncosnő, egy punk rocker és egy gyógyszertáros életét mutatja be London forgatagában.

Ani

2008. 02. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ani 2008. 02. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 02. 19. 20:45
MMR, Lendva, forrás, "Sztárfigyelő" 2008.02.19. 18,15 - 18,55 ó. "2.tétel"

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonna újra próbálkozik a filmiparban cikk képei
Madonna - Madonna újra próbálkozik a filmiparbanMadonna - Madonna újra próbálkozik a filmiparban