Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zseniális lemezt készített Popper Péter

Popper Péter - Zseniális lemezt készített Popper Péter

Nemcsak a Valentin-nap miatt volt fontos február 14-e: ekkor került ugyanis a boltokba Popper Péter első szólóalbuma, rajta a Fenyő Iván főszereplésével készült 9 és fél randi című film egyik betétdalával. Meg egy csomó különlegességgel.

Végtelen (9 és fél randi)

„Egy régen dédelgetett álom vált valóra, mikor végre elkészíthettem egy CD-t saját dalokból és kedvelt magyar slágerekből. A romantikus, zongorával kísért saját nóták között szerepel egy-egy kedvenc az elmúlt húsz évből, de összegyűjtöttem azokat az új felvételeket is, amelyek lemezen ez idáig még nem kaptak helyet” – vallja Popper Péter a most megjelent Dalok gyertyafénynél című albumáról.

Popper Péter - Zseniális lemezt készített Popper Péter

Ezen található a 9 és fél randi című film egyik betétdala is, amit Péter a Megasztárból megismert Széles Izával énekelt.

Popper Péter neve nem véletlenül cseng ismerősen mindenki fülében: oszlopos tagja volt ugyanis a Step együttesnek, melynek albumai a nyolcvanas években százezres példányszámban fogytak. Az együttes számtalan koncert után 1990 elején bomlott fel Flipper Öcsi távozása után.

Popper Péter - Zseniális lemezt készített Popper Péter

Popper ezután kipróbálta magát a reklám területén is, de egyáltalán nem szakadt el a zenétől: az évek során ugyanis szépen gyűltek saját dalai, melyek most végre CD formájában is megjelentek. Péter a Dalok gyertyafénynél anyagát március 13-án este élőben is bemutatja Budapesten a Fészek Klub éttermében.

Juhász Gergely

2008. 02. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 02. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zseniális lemezt készített Popper Péter cikk képei
Popper Péter - Zseniális lemezt készített Popper PéterPopper Péter - Zseniális lemezt készített Popper PéterPopper Péter - Zseniális lemezt készített Popper PéterPopper Péter - Zseniális lemezt készített Popper Péter