Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hasenbeck Music – „Könnyű viharral” érkezik

ATB - Hasenbeck Music – „Könnyű viharral” érkezik

Ne aggódj, ha még nem hallottál róluk, most eljött az idő, hogy mindenki megismerje őket! Hobbiként indult az egész projekt még 2004-ben. Ám Tarczali Zsolt zeneszerző zene iránti szeretete és kitartása mára meghozta gyümölcsét. Ezért a zene projekt most elérkezettnek látja az időt arra, hogy megismertessék magukat a nagyközönséggel.

Mindenkiben felmerül a kérdés, hogy vajon milyen stílus köré határolható be a projekt. Irányadó mérceként elég csak néhány nevet megemlítenem, mint a Chicane, Deep Dish vagy éppen az ATB. Ha a dalokban felcsendülő hangokra gondolunk, azok mögött a zenei élet ismert és elismert két tagjával találkozhatunk, például Szőke Szandrával a „Look at me Now” és Henrik Haddad-al (Ricky) a „Fly Away” című dalban. Maga a bemutatkozó dal a „Love Me Till The End Of Time” címet viseli, melyben szintén Szőke Szandra énekel. Ehhez a dalhoz az ismert kliprendező, Indián egy különleges videóval rukkolt elő.

ATB - Hasenbeck Music – „Könnyű viharral” érkezik

A Hasenbeck Music első albuma az „Easy Storm” címet kapta. Ez a könnyed vihar 17 számon keresztül ragadja magához majd a lelkes hallgatóságot. A dalokban ötvöződik a trance, a deep house és a chill out. A gyors és lassú ütemű dalok állandó jellegű váltakozása, ügyes hullámzása rendkívül változatos és harmonikus hangulatot varázsol a lemez köré. Az ilyen vocal-trance stílus irányzatot képviselő alakulatok megjelenését világszerte óriási figyelem övezi, nem meglepő hát, hogy a Hasenbeck Music-ot is óriási érdeklődéssel fogadták Miami és Florida lakói is.

T.T.

2008. 02. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 02. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 02. 19. 9:07
Már várom mikor jelenik meg és hallhatom őket!
Vendég 2008. 02. 19. 12:28
Én már hallottam őket a Gold fm-en, egyébként itt lehet belehallgatni a számukba: http://www.goldfm.hu/users/48/top30/top30.html.
Vendég 2008. 02. 20. 18:26
Nem ismerem a Hasenbeck Music-ot,de örülök,hogy van még igényes zenét játszó magyar zenekar.
Vendég 2008. 02. 20. 18:29
www.hasenbeck-music.com.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Hasenbeck Music – „Könnyű viharral” érkezik cikk képei
ATB - Hasenbeck Music – „Könnyű viharral” érkezikATB - Hasenbeck Music – „Könnyű viharral” érkezik