Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hivatalos: Avril Lavigne kisbabát vár

Avril Lavigne - Hivatalos: Avril Lavigne kisbabát vár

Napjainkban elég ciki AC/DC pólót viselni, de ha egy újszülött csöppség feszít egy ilyen ruciban, akkor szem nem marad szárazon. Ha minden jól megy, kilenc hónap múlva láthatunk egy ilyen babát, Lavigne ugyanis várandós.

My Happy Ending

Avril Lavigne és férje, Deryck Whilbey hétfőn Los Angeles egyik legfelkapottabb bébiboltjában, a Petit Tresorban nézelődött. Ez így önmagában a kutyát se érdekelné, csakhogy az énekesnő vásárolt egy édi AC/DC pólót a lehető legkisebb méretben, majd kiadott egy nyilatkozatot, hogy a ruci bizony az Ő kisbabájáé lesz, merthogy várandós.

Lavigne 2004-ben ismerkedett meg a Sum 41 zenészével, Deryck Whilbeyvel, aki egy évvel később Velencében megkérte a kezét, majd 2006. júliusában jól oltár elé is vezette.

Avril Lavigne - Hivatalos: Avril Lavigne kisbabát vár

Ezen a héten egyébként Nelly Furtadoról és Britney Spearsről is elkezdték rebesgetni, hogy gyermeket várnak. Furtado a második bébit hordja szíve alatt, Spears állítólag a harmadikat, a 23 éves Avril meg az elsőt. Az AC/DC póló után nem lennénk meglepve, ha az ősszel érkező pici első szavai ezek lennének: Highway To Hell...

Juhász Gergely

2008. 02. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 02. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 02. 21. 16:26
Hát ez nagyon jó...igazán várhatott volna még a babával, mert így valószínűleg elmarad a budapesti koncert :(
Vendég 2008. 02. 22. 21:29
Hát én örülök is meg nem is mert szerintem még túl fiatal és laza egy babához!:):(
Vendég 2008. 02. 23. 20:31
ahj ne már...én is örülök is meg nem is,mert teljesen igaz h igy nem fog táncolni meg nem is bittos h eljön a koncira :'( meg igaz az is h túl fiatal a gyerekhez,ezt később megtapasztalja,de örülök is mert minden álma az volt h legyen kisbabája :)
Vendég 2008. 02. 24. 17:14
Mióta kijött az első lemeze már teljesen megváltozott!!! De enniyre?! Egy deszkés csajként ismertük meg most 1 szőke anyuka!!(lesz)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Hivatalos: Avril Lavigne kisbabát vár cikk képei
Avril Lavigne - Hivatalos: Avril Lavigne kisbabát várAvril Lavigne - Hivatalos: Avril Lavigne kisbabát várAvril Lavigne - Hivatalos: Avril Lavigne kisbabát várAvril Lavigne - Hivatalos: Avril Lavigne kisbabát vár