Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna Music c. dala egyedi változatban

Roy&Ádám - Madonna Music c. dala egyedi változatban

Az idén fennállásának tizedik évfordulóját ünneplő Roy és Ádám zenekar, különleges zenei csemegével örvendezteti meg rajongóit. Új daluk egy rendhagyó feldolgozás, mely még a világhírű énekesnő, Madonna és menedzsmentje tetszését is elnyerte.

Az egyik legkedveltebb hazai banda ismét nagy dobással rukkolt elő, a rajongók legnagyobb örömére. A popzene egyik legkedveltebb művéből, a fiúk egy igazi rockdalt készítettek. A szerzeményt a fiúk eljutatták az énekesnőnek, ami annyira meggyőzte a Madonnát, hogy azonnal megadta az engedélyt az elkészítésére. A végleges anyagra egy külföldi kiadó is felfigyelt, és a dal felkerül a hamarosan megjelenő, egy kizárólag Madonna feldolgozásokat tartalmazó válogatás albumra is. A lemezre kerülő előadókat a popdíva választotta ki, ami rendkívül nagy elismerést jelent a fiúknak.

Roy&Ádám - Madonna Music c. dala egyedi változatban

A dalhoz a fiúk nemrégiben elkészítették a videoklipet is, melynek egy metro-kocsiszín és egy metrokocsi adott otthont. A helyszín különlegessége, hogy korábban itt forgatták a Kontroll és az Underworld című sikerfilmek néhány jelenetét, azonban engedélyt ide korábban egyetlen zenekar sem kapott. A feszített munkatempó ellenére a humor sem hiányozhatott, a klipben Roy nyakkendője valódi BKV-s konfekció darab, amit az egyik dolgozó adott kölcsön a felvétel idejére, miután Roy otthon felejtette a sajátját.

A feldolgozásban Roy az ír származású Jamie Winchesterrel énekel, ami még különlegesebbé varázsolta a művet. A zenei életben igen ritka, hogy egy női előadó által megismert dalt két remek hangú férfi duettjében hallhatunk újra.
A Roy&Ádám Trió idén ünnepli tíz éves fennállását, amelyet töretlen népszerűség kísért az évek folyamán. Ennek alkalmából nagyszabású jubileumi koncerttel ünnepelnek 2008. április 4-én, pénteken, 20 órától a Petőfi Csarnokban.

Jónap Tamás

2008. 02. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 02. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonna Music c. dala egyedi változatban cikk képei
Roy&Ádám - Madonna Music c. dala egyedi változatbanRoy&Ádám - Madonna Music c. dala egyedi változatban