Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Star Positive lemezbemutató

Star Positive - Star Positive lemezbemutató

Közel kétórás lemezbemutató koncertet ad a Fehérvár úti Wigwam Rockclubban Móritz Norbi (ex-Hooligans) új zenekara, a Star Positive 2008. március 1-én, szombaton este. Az együttes február 11-én jelentette meg az Edge Records-nál 'Ki nevet a végén...' című debütáló lemezét.

A látványos, vendégzenészekkel színesített fellépésen énekel a Black-out egykori és jelenlegi frontembere is. "Az összes lemezes dal elhangzik, és néhány feldolgozást is eljátszunk" – mondta el Móritz Norbi basszusgitáros a lemezbemutató koncerttel kapcsolatban. "Lesznek vendégek is, például a Black-out egykori, és jelenlegi énekese. Kowalsky-val a Két ajtó című dalt adjuk elő, melynek a szövegét ő írta, és énekelte is az albumra. Csordás Róberttel és a Black-out gitárosával, Csányi Szabival pedig egy meglepetés feldolgozást játszunk. De előkapunk egy U2, egy Fall Out Boy és egy Roxette számot is. Ahogy novemberben, így most is egy látványos, lézershow-val megtámogatott koncertet láthatnak a jegyvásárlók."

Az eseményre kétfajta belépő váltható. A hagyományos belépő 1200 forint, ugyanakkor aki 2000 forintos jegyet vált, megkapja mellé a "Ki nevet a végén..." lemezt. Az együttes elkészítette a címadó dalhoz forgatott klipet is.

2008. 02. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2008. 02. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Star Positive lemezbemutató cikk képei
Star Positive - Star Positive lemezbemutató