Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna halhatatlan lesz

Madonna - Madonna halhatatlan lesz

Új tagokkal bővül a Rock & Roll Hírességek Csarnoka. Március 10-én a halhatatlanok sorába lép a pop nagyasszonya Madonna is, akinek majd Justin Timberlake adja át az elismerést. A dolog érdekessége, hogy a két zenész jelenleg együtt dolgozik egy várhatóan kiváló lemezen.

Jump

A Rock & Roll Hall of Fame 1986 óta működik, azóta avatják a halhatatlanok közé a legjobbnak ítélt zenészeket. Az idei jelölteket is egy 500 fős, szakértőkből, előadóművészekből és újságírókból álló bizottság választotta ki. A ceremónia a New York-i Waldorf Astoria Hotelben lesz márciusban, ahol az újdonsült tagok is színpadra lépnek néhány dal erejéig.

2008-ban bekerül a hírességek csarnokába Madonna is, aki ezekben a napokban is új nagylemezén dolgozik Justin Timberlake-kel, Timbaland-del és még sok más neves producerrel karöltve. A Rock & Roll Hall of Fame avatására minden új tag meghívhatott egy másik hírességet vagy családtagot, akik rövid beszédben méltatják majd a művész munkásságát – Madonna úgy gondolta, az ő esetében a feladatra Justin Timberlake a legmegfelelőbb. Az ötlet egyébként Justin 27-ik (január 31.) születésnapján merült fel, amikor az ünnepeltnek Madonna énekelte a Happy Birthday-t.

Madonna - Madonna halhatatlan lesz

Természetesen nem csak Madonnát jelölték ebben az évben, a popdíván kívül még Leonard Cohen, John Mellencamp, a Ventures, és a Dave Clark Five lesznek felavatva. Legalább ekkora nevek azok is, akik őket értékelik majd - Lou Reed, John Fogerty, Billy Joel és Tom Hanks.

Laci

2008. 02. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Laci 2008. 02. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 04. 18:22
mömörö, 2008. 03. 04. 18, 19 ó. "sztárfigyelő"-t figyelő... ;-)
Vendég 2008. 03. 04. 18:39
sztarfigyelo : az "est.hu"-n nincsen hsz. hely... (a tovabbiakhoz) itt pedig megint karakter balhe van? :-(
Vendég 2008. 07. 10. 18:13
szerintem madonna jo enekes es nagyon nagy szive van de mar eleg oregecske es ezert sokan vennek tartjak de nem ez a fontos hanem hogy milyen a hangja.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonna halhatatlan lesz cikk képei
Madonna - Madonna halhatatlan leszMadonna - Madonna halhatatlan lesz