Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amy újra drogozik

Amy Winehouse - Amy újra drogozik

A 24 éves brit soulénekesnő kevesebb, mint tíz napig bírta drogok nélkül. Sajnos hiába a támogatás, az ötszörös Grammy díjas szinte rögtön az elvonó után már vissza is esett.

Botrányoktól zajos Amy Winehouse környéke. Nemrég hagyta el az egyik londoni elvonót, máris marihuánázott, kokainozott, ecsytasit szedett be, és még rá is ivott; ezt nyilatkozta a híresség egyik ismerőse a The Sunnak.
Amy ezzel kapcsolatban állítólag azt mondta, hogy „az élet halvaszületés, a színek már nem olyan világosak, mint voltak, és a szerelem már nem reális. Nem tudom, ki vagyok, teljesen süketnek érzem magam. Nem bírom tovább, az életem egy pokol”. Múlt héten pedig szándékosan megégette a kezét. A sztárt lelkileg az is nagyon megviselte, hogy férje már jó ideje vizsgálati fogságban van.
Úgy látszik, a tehetséges énekesnőnek többek között az sem elég visszatartó erő, hogy egy olyan rangos zenei eseményen, mint a Grammy, nem vehetett részt, pedig éppen az ő teljesítményét díjazták. Emellett valószínűleg a következő Bond film főcímdaláról is lemondhat, ha nem sikerül összeszednie magát, mert a szerződés egyik feltétele az volt, hogy Amy tiszta lesz.

Ani

2008. 02. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ani 2008. 02. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amy újra drogozik cikk képei
Amy Winehouse - Amy újra drogozikAmy Winehouse - Amy újra drogozik