Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pflum Orsi nem költözik Dubaiba!

Megasztár TV2 - Pflum Orsi nem költözik Dubaiba!

Amr Mostafa és Pflum Orsi duettje, a „Két táj, két szív” nemcsak hazánkban, hanem keleten is közkedvelt. Az énekesnő nem titkolja: bejön neki az arab világ.

- Nem okozott gondot megbarátkozni vele, mert szépnek találom az arab nyelvet. – kezdte válaszát az énekesnő. - Igaz, én egyelőre még nem éneklek arabul, de tervezem, hogy megtanulok néhány dalt. Egy-két szót már elsajátítottam és rendszeresen foglalkozom azzal, hogy magával a nyelvvel is közelebbről megismerkedjek.”-nyilatkozta.

Továbbá hozzátette, hogy az egyre nagyobb népszerségnek örvendő Két táj, két szív slágerben azért nem énekel arabul, mert nem tudná akcentus nélkül elénekelni a sorait. Érdekes, hogy Orsi és Mostafa slágerében az arab szöveg is a szerelemről szól, arról, hogy mindegy ki hol él a világban, a távolság nem akadály. Egymásnak énekelünk szerelmes szavakat, mondatokat, kérdéseket, válaszokat, akkor is, ha oly sok kilométer választ el minket a másiktól.

Orsi nem titkolja, hogy olyannyira bejön neki az arab kultúra, ha ötös találata lenne a lottón venne egy lakást Dubaiban és el tudná képzelni hogy akár szívesen ki is költözne az Egyesült Arab Emirátusokba a hideg téli hónapokra. Addig is marad az álmodozás és a csinos énekesnő élvezi az itthoni életét.

Jónap Tamás

2008. 03. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 03. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 09. 13. 21:22
i love amr mostafa
Vendég 2009. 09. 13. 21:23
amr mostafa the king music in egypt and world we love amr mostafa

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Pflum Orsi nem költözik Dubaiba! cikk képei
Megasztár TV2 - Pflum Orsi nem költözik Dubaiba!