Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pinket imádja a férje, pedig válnak

Pink - Pinket imádja a férje, pedig válnak

Carey Hart nevét a kutya se ismerte egész addig, amíg nem kezdett el járni Pinkyvel. Most pedig, hogy a válás kellős közepén tartanak, rájött, hogy ezután se fogja ismerni senki, úgyhogy elkezdett ömlengeni, mennyire szereti az énekesnőt. Ja, és nyitott neki egy bárt.

Feel Good Time

„Pinkkel a szakításunk óta is közel állunk egymáshoz. Nagyon jóban vagyunk, rengeteget telefonálunk, továbbra is Ő életem legnagyobb szerelme” – mondta Carey a Vegas-i Rock Hotelben hétfő éjjel a People magazinnak.

A 32 éves freestyle motoros nem véletlenül múlatta az időt a luxushotelben, hiszen nemrég nyitott egy bárt a komplexumban Wasted Space címmel. A szórakozóhelyen kizárólag Rock And Rollt játszanak, hiszen Pinknek ez a stílus a kedvence.

Pink - Pinket imádja a férje, pedig válnak

Pink és Hart 2001-ben találkoztak. 2003-ban szakítottak, aztán újra egymásra találtak és 2006 januárjában Costa Ricában összeházasodtak. Egyébként a 28 éves énekesnő is őrülten szerelmes volt a férjébe, Feel Good Time című klipjét például pont miatta forgatta egy motocross freestyle pályán.

Juhász Gergely

2008. 03. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 11. 18:39
MMR, Lendva, "Sztarfigyelo" 2008.03.11. 18,37 ó. "6. tétel";-) ;-P
Vendég 2008. 03. 11. 18:44
az "est.hu"-n MÁR nincsen hsz.hely a "nyomkövetés leíráshoz" ... ;-) ;-P
Vendég 2008. 03. 11. 18:45
Whitney Houston: közel a feltámadás Az énekesnő legyőzte az alkoholt és a drogokat, és túltette magát magánéleti válságán is, így hát hamarosan új lemezzel jelentkezik.
Vendég 2008. 07. 09. 20:16
Szerintem p!nk a legvaganyabb csajszi a vilogon!!Imoadom!!!es ami a cikket illeti az csak kamu!!!senki ne merje ragalmazni P!NKET!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Pinket imádja a férje, pedig válnak cikk képei
Pink - Pinket imádja a férje, pedig válnakPink - Pinket imádja a férje, pedig válnakPink - Pinket imádja a férje, pedig válnakPink - Pinket imádja a férje, pedig válnak