Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna vett egy pubot Londonban

Madonna - Madonna vett egy pubot Londonban

Az idén 50 éves díva jobban szereti a sört, mint Guy Ritchie, és állítólag rendszeresen az asztal alá is issza férjét. Azért hogy tudjanak gyakorloni, vettek egy pubot London szívében cirka ötmillió fontért, ráadásul az egyik leghíresebb angol gengszter fiától.

Like a Virgin/Hollywood

Madonna és Guy Ritchie már régóta szemezett az otthonuktól néhány sarokra lévő pubbal, mely a 18. században épült és tulajdonosa anno a híres londoni gengszter, Freddie Foreman volt. Az Ő fia, Greg Foreman pedig történetesen a házaspár régi jó cimborája, aki 5 millió fontos vételárért adott túl az ingatlanon.

„Nagyon boldog vagyok, amiért az énekesnő a szórakozóhely új tulajdonosa. Mondanám, hogy eddig is rengeteg pénzt hagytak itt, de az hazugság lenne, mivel sosem engedtem meg, hogy rendezzék a számlát” – mondta Foreman.

Madonna - Madonna vett egy pubot Londonban

Madonnáról köztudott, hogy imádja a sört, Ritchievel és közös barátaikkal évek óta rendszeresen leugrottak a pubba iszogatni. Valószínűleg a sztár ötvenedik születésnapját is itt ünneplik majd meg idén nyáron.

Juhász Gergely

2008. 03. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 11. 18:33
MMR, Lendva, "Sztarfigyelo" 2008.03.11. 18,32 ó. "5. tétel";-) ;-P
Vendég 2008. 06. 22. 18:23
Amúgy ez a hír nem is igaz? A sületlenségeket nem kéne innen levenni??? Csak nehogy bedőljön valaki és azt gondolja hogy mindig 10000%-os igazat írtok.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonna vett egy pubot Londonban cikk képei
Madonna - Madonna vett egy pubot LondonbanMadonna - Madonna vett egy pubot LondonbanMadonna - Madonna vett egy pubot LondonbanMadonna - Madonna vett egy pubot Londonban