Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Talajrészegen adott interjút Ashlee Simpson

Ashlee Simpson - Talajrészegen adott interjút Ashlee Simpson

Garantáltan jól ébredtek, akik kedden reggel a HOT 99.5-ot hallgatták Washingtonban. A morning showban arról beszéltek, milyen az egy hónapja megjelent új Ashlee Simpson album, így élő adásban felhívták az énekesnőt. Azóta már nagyon megbánták…

Outta My Head

Egyetlen épkézláb mondatot sem tudott elmondani Ashlee Simpson kedden reggel a HOT 99.5 reggeli műsorában. Az énekesnő jó reggelt kívánt, aztán elkezdett összevissza hablatyolni, káromkodni, dudorászni, majd pedig hosszú másodpercekig nevetett azon, hogy mennyire béna.

Miután nyilvánvalóvá vált, hogy a meglehetősen ittas sztár nem képes válaszolni egyetlen kérdésre sem, a műsorvezetők kivették adásból és rácsapták a telefont.

Ashlee Simpson - Talajrészegen adott interjút Ashlee Simpson

Ashlee szóvivője azóta megpróbálta tisztázni ügyfelét, mondván: annyira kimerült az új albuma promóciós körútja miatt, hogy kedden képtelen volt beszélni. Mi pedig elhisszük neki.

Juhász Gergely

2008. 03. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 16. 13:52
Nekem az új albumról az a véleményem, hogy Timbaland nélkül sokkal jobb lett volna! Imádom Ashlee Simpson két régebbi albumát és kíváncsian várom az újat is, de nem sok reményt fűzök hozzá. Timbaland szerintem egyen-zenét csinál, semmi egyedi és vagány nincs benne, mint amit az eddigi 2 Ashlee albumról el lehet mondani... egyébként meg: Na és ha részeg volt? Mással nem fordul elő ilyen?
Vendég 2008. 03. 17. 12:40
yaraby
Vendég 2008. 08. 05. 16:05
szerintem meg ashlee- nak igenis jól sikerült a lemeze. és én imádom timbaland zenéit.
bidzi 2009. 01. 01. 20:20
szerintem nem let rossz

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Talajrészegen adott interjút Ashlee Simpson cikk képei
Ashlee Simpson - Talajrészegen adott interjút Ashlee SimpsonAshlee Simpson - Talajrészegen adott interjút Ashlee SimpsonAshlee Simpson - Talajrészegen adott interjút Ashlee SimpsonAshlee Simpson - Talajrészegen adott interjút Ashlee Simpson