Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Katinka a Romantic után saját úton

 - Katinka a Romantic után saját úton

Katinkát az ország eddig úgy ismerhette, mint a Romantic zenekar egyik énekesnője, azonban a fantasztikus hang és a helyes külső mögött sokkal több rejtőzik, mint azt a zenerajongók gondolnák... A hölgy idén tavasszal megmutatja, mire képes igazán a zenei életben. Hamarosan új lemez, de előtte egy romantikus, kellemes dal és videó.

Az énekesnő a Babos Project mellett több hazai sztár anyagán is vokálozott, többek között Charlie, Ganxsta Zolee, Dopeman, és még folytathatnák a felsorolást… '99-ben indult el a Romantic, illetve ekkor köszöntött be az első nagy szerelem Katinka életébe. A trió sikert sikerre halmozott, számtalan arany és platinalemez biztosította őket a közönség szeretetéről. Katinka is úgy érezte, élete minden téren a helyes vágányon halad; hatalmas népszerűség, tökéletes külső (ekkorra már megszabadult súlyfeleslegétől), szerelem. Azonban a Romantic 2006-ban feloszlott és véget ért a nagy szerelem is. Nem csak a szakmai, hanem a magánélete is romokban hevert. Katinka végiggondolta eddigi életét, és rájött, hogy fel kell állni a kudarcból, és van kiút. Élete értelme az éneklés, mindig is énekesnő szeretett volna lenni. Nem akart "romanticos Katinka" maradni, úgy érezte, megmutatja a világnak, hogy önállóan, egymaga is sikeres tud lenni. Mert merészet álmodni és elhatározta, hogy egy fantasztikus szólólemezzel tér vissza popzene világába. Az album munkálatai elkezdődtek és Katinka újra érezte, hogy "él", van célja és értelme pályafutásának. Jelenleg tele van önbizalommal és energiával.

 - Katinka a Romantic után saját úton

S hogy milyen lesz a bemutatkozó album? Slágeres, igényes, romantikus popzene, pozitív üzenettel, egy csodálatos hangú énekesnőtől. Az első kislemez "Bárcsak lennék..." címmel kerül a rádiókhoz. Az áprilisra várható nagylemezen szereplő dalok Harmath Szabolcs zeneszerző és Orbán Tamás szövegíró munkáját dicsérik.

Jónap Tamás

2008. 03. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 03. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Katinka a Romantic után saját úton cikk képei
 - Katinka a Romantic után saját úton - Katinka a Romantic után saját úton